Esteettömyys

Hotellissamme on kaksi hotellihuonetta liikuntarajoitteisille. Huoneet ovat Standard-luokan huoneita ja sijaitsevat hissiä vastapäätä samassa rakennuksessa vastaanoton kanssa. Huoneen perusvarusteluun kuuluvat parkettilattia, säädettävä jäähdytysjärjestelmä, suihku, taulu-tv, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, vedenkeitin tee-/kahvivalikoimineen sekä silitysmahdollisuus.

Kylpyhuoneen varusteluun kuuluvat suihkutuoli, tukikahva, wc-istuimen koroke sekä matala käsienpesuallas.

Pääset ravintoloihin myös hotellimme vastaanoton kautta, josta kulku hissillä pohjakerrokseen ja sieltä alakäytävän kautta ravintolaan tai Frans & Sophien Minna Canthin kadun ja Piispankadun risteyksen puoleisesta ovesta tai hotellin Jugend-osan eli ravintolarakennuksen sisäpihan kautta. Frans & Sophiessa inva-varusteinen wc.

Hotellimme parkkihallin P1 - tasolla on merkitty esteetön pysäköintipaikka, kuten myös molemmilla ulkoparkkipaikoilla. Esteettömät pysäköintipaikat sijaitsevat sisäänkäyntien läheisyydessä.

Hotellimme tapahtumatila Puikkarissa on induktiosilmukka. Vieraamme kuulokojeessa on oltava T-ohjelma (T-asento tai MT-asento), jotta induktiosilmukkaa voidaan hyödyntää. Tapahtumatila Puikkarin ja Puijonsarvi-salin yhteydessä myös inva-varusteiset wc:t.

Ilmoitathan hotellivarauksen yhteydessä, että tarvitset esteettömän huoneen. Mikäli teette huonevarauksen netissä, otattehan suoraan yhteyttä hotelliimme soittamalla +358 10 7629 500.

puhelin
Soita +358 10 7629 500 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Minna Canthin katu 16 70100, Kuopio
location
Minna Canthin katu 16
70100, Kuopio
directions
parking