Menu

Esteettömyys

Hotellissamme Original Sokos Hotel Puijonsarvessa on kaksi hotellihuonetta liikuntarajoitteisille. Huoneet ovat Standard-luokan huoneita ja sijaitsevat hissiä vastapäätä samassa rakennuksessa vastaanoton kanssa. Huoneen perusvarusteluun kuuluvat parkettilattia, säädettävä jäähdytysjärjestelmä, suihku, taulu-tv, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, vedenkeitin tee-/kahvivalikoimineen sekä silitysmahdollisuus.
Kylpyhuoneen varusteluun kuuluvat:
 
* suihkutuoli
* tukikahva
* wc-istuimen koroke
* matala käsienpesuallas
 
Ilmoitathan hotellivarauksen yhteydessä mikäli tarvitset esteettömän huoneen. Mikäli teette huonevarauksen netissä, otattehan suoraan yhteyttä hotelliimme soittamalla +358 10 7629 500.
 
Hotellimme pääsisäänkäynti Minna Canthin kadun puolella on esteetön.  
 
Ravintoloihimme pääsee kulkemaan esteettömästi hotellimme vastaanoton kautta, josta kulku hissillä pohjakerrokseen ja sieltä alakäytävän kautta ravintolaan tai Frans & Sophien Minna Canthin kadun ja Piispankadun risteyksen puoleisesta ovesta tai
hotellin Jugend-osan eli ravintolarakennuksen sisäpihan kautta.
Hotellimme parkkihallin P1 - tasolla on merkitty esteetön pysäköintipaikka, kuten myös molemmilla ulkoparkkipaikoilla. Esteettömät pysäköintipaikat sijaitsevat sisäänkäyntien läheisyydessä. Pysäköinti kartan voit katsoa täältä.  
 
Esteettömät wc:t sijaitsevat ravintola Frans&Sophien, aamiais- ja tilausravintola Utun sekä tapahtumatila Puikkarin yhteydessä. Kokous- ja juhlatiloistamme esteettömiä ovat kaikki muut paitsi Lime, Mandfred sekä tilaussauna Wilhelm.
 
Hotellimme tapahtumatila Puikkarissa ja Suojalinnassa on induktiosilmukka. Vieraamme kuulokojeessa on oltava T-ohjelma (T-asento tai MT-asento), jotta induktiosilmukkaa voidaan hyödyntää. 
 
Avustaja- ja opaskoirat ovat tervetulleita tiloihimme!
 
Mikäli tarvitset lisätietoa tai apua esteettömyys asioihin liittyen olethan yhteydessä hotellimme vastaanottoon.
puhelin
Soita 0107629500 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Minna Canthin katu 16 70100, Kuopio
location
Minna Canthin katu 16
70100, Kuopio
directions
parking