Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Hotellit Kuopio – 2 hotellia

Hotellit kartalla

Break Sokos Hotel Tahko

Tahko - Kaikkea paitsi tylsää!

Break Sokos Hotel Tahko sijaitsee lähellä kaikkia Tahkon palveluja sekä laskettelukeskusta.

Meillä liikutaan ympäri vuoden:

Talvella Tahko kutsuu laskettelemaan ja hiihtämään. Kävelymatkan päässä hotellistamme sijaitsee välinevuokraamo, josta saat välineet kaikkeen urheiluun. Suosittelemme myös tutustumaan Tahkon monipuolisiin tapahtumiin.

Kesällä mm. kaksi golf-kenttää ja maastopyöräilyreitit tuovat päivääsi iloa.

Ympäri vuoden suosittelemme tutustumaan Tahkon lähiliikuntapuistoon, jossa tekemistä koko perheelle sekä Tahko Span monipuolisiin palveluihin, joihin sisältyy mm. kylpylä ja keilahalli. Tahko Span yhteydessä sijaitsee myös koko perheen sisäliikuntapuisto Super Corner!

Lisäksi erilaisia ohjattuja aktiviteettaja on tarjolla ympäri vuoden.

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Toiveenne toteutukoon Kuopion timanttitaivaan alla!

Kuopion kauneus hehkuu timantteina niin luonnossa, torilla kuin savolaisissa immeisissäkin. Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Itä-Suomen suurin hotelli ja silti tunnelma on lämmin ja kodikas, savolaisittain leppoisa. Puijonsarvi on keskellä Savon torielämän tapahtumien sydäntä ja kauneinta vihreää luontoa aivan sinertävän Kallaveden läheisyydessä.

Legendaarinen hotelli Puikkari ravintoloineen on luotu uudestaan hehkumaan timanttien lailla vuoden 2018 uudistustöiden myötä. Viimeisimmäksi uu­dis­tetussa juhla-/tapahtumatila Puik­ka­ris­sa on he­rä­tet­ty hen­kiin Kuo­pion ja Pui­jon­sar­ven his­to­ri­aa mo­der­nil­la ot­teel­la. 1870-lu­vul­la alun­pe­rin ra­ken­ne­tun ent. Seu­ra­huo­neen, ny­kyi­sen ko­kous- ja ta­pah­tu­ma­ti­la Puik­ka­rin uu­dis­töis­sä on ha­lut­tu vah­vas­ti nos­taa esil­le puu­ra­ken­nuk­sen al­ku­pe­räis­ten muo­to­jen kau­neut­ta sekä ta­ri­noi­den sie­luk­kuut­ta. Pui­jon­sar­ven upea juhla-/ta­pah­tu­ma­ti­la mah­dol­lis­taa jopa yli 200 vie­raan il­lal­li­set upeis­sa puit­teis­sa show & din­ner –tyy­lil­lä tai vaik­ka­pa mi­ni­mes­sut liki tu­han­nel­le vie­raal­le.

Olet lämpimästi tervetullut vieraaksemme niin työmatkan, juhlien kuin lomankin merkeissä ja yhteen matkaan voit yhdistää sekä loman että työn Kuopiossa!

Lämpimästi tervetulloo Savon sydämeen Original Sokos Hotel Puijonsarveen!

#sydämellisestisuomalainen #aetosavolainen #minultasinulle

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Kuopio on Järvi-Suomen matkailun ja kulttuurin keskus. Jo 50 vuotta maisemaa koristanut Puijon torni on seudun tunnetuin maamerkki. Kaupunki hemmottelee kävijää mahtavilla järvimaisemilla, mielenkiintoisilla tapahtumilla ja erinomaisilla ostos- ja vapaa-ajan viettomahdollisuuksilla – ja kaikki on kävelymatkan päässä. Ehkä siksi meno onkin niin lupsakkaa.