Menu

Ravintolat

Amarillo

Amarillossa yhdistyvät niin ystävät kuin tuntemattomatkin hyvän ruoan ja juomien äärellä. Ruokalistalta löytyy paljon raikkaita makuja, tuttuja suosikkeja unohtamatta. Amarillossa vallitsee raikas, reilu, mutkaton ja energinen fiilis, joka on koettava paikan päällä itse. 

Perjantaisin ja lauantaisin Amarilloon katetaan klo 20 The Table - elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen, johon jokainen voi ottaa osaa pöytävarauksella. The Table on elämys, jonka kokija muistaa varnasti vielä pitkään.

Katso aukioloajat Amarillo Kotka
www.raflaamo.fi

 
Frans & Rosalie -bistro
 
Frans & Rosalie on rennon ranskalainen bistro, joka tarjoaa asiakkailleen lämpimän tunnelman ja ranskalaisen keittiön maukkaat annokset. Frans & Rosalie -bistrossa yhdistyy rakkaus hyvään ruokaan, viiniin ja ihmisiin.
 
Katso aukioloajat Frans&Rosalie -bistro

 

VENN

Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Nämä kaikki tapaat uudessa Kotkan VENNissä. VENNissä vallitsee rento ilmapiiri, johon on helppo piipahtaa drinkille tai herkulliselle mocktailille. Tule tutustumaan VENNiin ja tuo mukaan ystäväsikin, tai lainaa ne suoraan VENNistä!

Katso aukioloajat VENN Kotka

www.raflaamo.fi

 

LAS PALMAS

Kaupungin helteisin yökerho tarjoaa sinulle ja ystävillesi mahdollisuuden iltaan, jota et muualla koe!
 
Las Palmas on Kotkan kaupungin uusin yökiitäjien kohtaamispaikka. Täällä musiikki soi, viini virtaa ja karaoke raikaa. Kovimmat bilettäjät löytävät itsensä kaupungin kuumimmalta tanssilattialta, ja uskaliaammat hyppäävät myös tanssimaan tangoille!
 
Las Palmasista löytyy kaksi kerrosta, alakerran Las Palmas sekä yläkerran Las Palmas RETRO. 
 
Katso aukioloajat ja lisätiedot Las Palmas Kotka

 

 

puhelin
Soita +358107839100 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Keskuskatu 21 48100, Kotka
location
Keskuskatu 21
48100, Kotka
directions
parking