Menu

Esteettömyys

ESTEETTÖMYYS ORIGINAL SOKOS HOTEL SEURAHUONE KOTKASSA
 
Yleiset tilat 
 
Hotellimme pääsisäänkäynti (Kaivokatu 16) on esteetön. Leveät liukuovet avautuvat automaattisesti eikä pääovella ole kynnyksiä. 
 
Hotellissamme on kaksi osaa, ja näin myös hotellista löytyy kahdet eri hissit. Päähissit sijaitsevat vastaanoton yhteydessä ja niihin mahtuu pyörätuolilla. Toiset ja pienemmät hissit löytyvät ravintola VENNin tiloista, nämä hissit vievät suoraan hotellimme toisen osan huonekäytäville. Ravintola VENNin puolelta löytyy myös esteetön wc.
 
Avustaja- ja opaskoirat ovat tervetulleita sekä hotelli- että ravintolavieraaksi.
 
Esteettömät hotellihuoneet
 
Hotellissamme on kaksi noin 30 neliömetrin kokoista huonetta, joiden suunnittelussa on pyritty ottamaan huomioon liikuntarajoitteisten tarpeet mahdollisimman hyvin. Nämä esteettömät huoneet sijaitsevat toisessa kerroksessa. Vastaanotosta pääsee suoraan hissillä toiseen kerrokseen, huonekäytävälle päästääkseen on kuljettava porrastasanteen kautta hotellin toiseen osaan ja lukitun oven läpi, mikä avautuu automaattisesti huonekorttia näyttämällä seinässä olevaan korttilukijaan. Huonekäytävän puolelta ovi avautuu seinässä olevaa nappia painamalla. 
 
Huoneeseen on sijoitettu pistorasioita ja seinänaulakoita eri korkeuksille. Kylpyhuoneen kynnyksessä on luiska helpottamassa kulkua pyörätuolin kanssa. 50 cm korkean WC-pytyn molemmin puolin on tukikaiteet. Suihkunurkkauksessa on seinään kiinnitetty suihkutuoli. Pesualtaan korkeus on 80 cm.
 
Ravintolatilat
 
Kaikki hotellin ravintolat sijaitsevat samassa kerroksessa kuin hotellin vastaanotto. Vastaanotosta VENNiin, Frans & Rosalie -bistroon ja Amarilloon on esteetön kulku. Ravintoloihin voi myös kulkea heidän omiensa sisäänkäyntien kautta, mutta nämä ovet eivät avaudu automaattisesti, ja niissä on pienet kynnykset. 
 
Kokoustilat
 
Hotellimme kokousosastollekin on helpoin kulkea hotellin vastaanoton eli pääsisäänkäynnin kautta. Kokoustilat sijaitsevat toisessa kerroksessa, vastaanotosta pääsee hissillä suoraan 2. kerrokseen. Tiloja on erikokoisia ja osassa niissä on irtopöydät, joita sijoittelemalla saadaan helposti aikaan erilaisia pöytämuotoja vieraiden tarpeiden mukaan.
 
Pysäköinti
 
Hotellillamme on pysäköintihalli, jossa on parkkipaikkoja kahdessa tasossa. Parkkihallin ensimmäiseltä tasolta kuljetaan hotelliin samaa ajoluiskaa pitkin kuin autollakin, pieni kynnys ylitettävä hallin ulko-ovella. Pysäköintihallin alemmalta tasolta kuljetaan portaita pitkin hotelliin, mutta portaiden vierestä löytyy myös erillinen invahissi helpottamaan kulkua. Parkkihallin alemmalta tasolta löytyy myös kaksi erikseen merkittyä pysäköintipaikkaa liikkumisesteisille asiakkaille. Parkkipaikkoja ei valitettavasti voi varata etukäteen, vaan paikat täyttyvät tulojärjestyksen mukaan. Liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella varustetun ajoneuvon saa pysäköidä parkkihalliin veloituksetta (hinta 15€), ilmoitathan tunnuksesta hotellin vastaanottoon sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tämän lisäksi hotellimme läheisyydestä löytyy kadulta Kotkan kaupungin yleisiä parkkipaikkoja. 
 
puhelin
Soita +358107839100 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Keskuskatu 21 48100, Kotka
location
Keskuskatu 21
48100, Kotka
directions
parking