Ravintolat

Grill it!
Grill it! yhdistää perinteisen grillauksen ainutlaatuiseen miljööseen, painottuen erinomaisiin pihviannoksiin. Ravintolan erikoisuutena on puuhiiligrilli, joka antaa aidon savun ja grillauksen maun melkein jokaiseen listan annokseen. Tarjolla on myös "Paikallisia Makuja" à la carte ruokalista, jossa hyödynnetään pääosin paikallisia raaka-aineita ja vaalitaan pohjois-karjalaista ruokaperinnettä. Grill it! ravintolasta on loistavat näköalat Pieliselle ja läheisille vaaroille.

Grill it! ravintolamme toimii myös erilaisten juhlien, kokousten ja tapahtumien keskipisteenä ja olemme myös hyvin suosittu hääjuhlapaikka. Meillä onnistuu helposti erikokoiset juhlat ja tilaisuudet pienistä, jopa 200 hengen tilaisuuksiin.

Avoinna klo 12-24
(keittiö 12-22)
www.grillit.fi

 

Pizzakahvila Kahpitsa
Pizzaa ja pikkupurtavia, paikallisia kahvileipiä ja virvokkeita, joita voit nauttia tunnelmallisen takka-leivinuunin äärellä. Ikkunasta ja uudelta Maisematerassilta näkyy komeasti Pielinen sekä Ukko-Kolin laskettelurinteet.

Avoinna klo 9-22
(pizzauuni kuumana 12-22)

 

Ravintola Rinnetupa

Kahvilaherkkuja, hampurilaisia ja muita laskettelijan klassikoita Ukko-Kolin rinteiden juurella. A-oikeudet, langaton nettiyhteys, nuotiopaikka ja kevätkaudella aurinkoterassi. Rinnetupa on tunnelmallinen ja rento paikka myös erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

www.koli.fi

 
 
 
puhelin
Soita +358 20 1234 662 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Ylä-Kolintie 39 83960, Koli
location
Ylä-Kolintie 39
83960, Koli
directions
parking