Menu

Ravintolat

Grill it!

Grill It! on Ukko-Kolilla, Kolin kansallispuistossa, sijaitseva skandinaavinen ravintola.
Yhdistämme perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset, huolella valitut raaka-aineet ainutlaatuiseen miljööseen. Menumme vaihtuu kausiluontoisesti, jotta pääsemme hyödyntämään ajankohtaisesti parhaat raaka-aineet. 

Laadukkaat pihvimme kypsyvät puuhilligrillissä, jossa ne saavat herkullisen, savuisen arominsa. Nauti siis maakunnan parhaat pihvit samalla kun katselet upeita maisemia Pieliselle ja läheisille vaaroille. Illan voi päättää yömyssyyn Tulikiven tekemän uniikin vuolukivitakka-leivinuunin äärellä tai alakerran tunnelmallisessa Hiekkapakka-baarissa. 

Grill it! ravintolamme toimii myös erilaisten juhlien, kokousten ja tapahtumien keskipisteenä ja olemme myös hyvin suosittu hääjuhlapaikka. Meillä onnistuu helposti erikokoiset juhlat ja tilaisuudet pienistä, jopa 200 hengen tilaisuuksiin.

Aukiolot ja lisätiedot:
www.grillit.fi

 

Pizzakahvila Kahpitsa
Pizzaa ja pikkupurtavia, paikallisia kahvileipiä ja virvokkeita, joita voit nauttia tunnelmallisen takka-leivinuunin äärellä. Ikkunoista ja huikealta Maisematerassiltamme näkyy upea Pielinen sekä Ukko-Kolin laskettelurinteet.

 

Kirjastobaari Hiekkapakka

Kodikas kirjastobaari Hiekkapakka kutsuu rentoon illanviettoon kylpylä Relax Span viereen hotellin pohjakerrokseen. Käperry takan ääreen pelailemaan lautapelejä patikointipäivän jälkeen tai virittäydy after ski -tunnelmiin karaoken parissa.

Ravintola Rinnetupa

Kuumaa kaakaota, kahvilaherkkuja, hampurilaisia ja muita laskettelijan klassikoita Ukko-Kolin rinteiden juurella. A-oikeudet, langaton nettiyhteys, nuotiopaikka ja kevätkaudella aurinkoterassi. Rinnetupa on tunnelmallinen ja rento paikka myös erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

www.koli.fi

 
 
 
puhelin
Soita +358 20 1234 662 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Ylä-Kolintie 39 83960, Koli
location
Ylä-Kolintie 39
83960, Koli
directions
parking