Menu

Nähtävyydet ja tekemistä Kolilla

Tekemistä talvella:

Pakkanen tuntuu poskipäissä ja aurinko paistaa laskurinteeseen. Talvipäivistä nauttii parhaiten ulkona. Aivan hotellimme äärellä voit harrastaa laskettelua Kolin rinteissä, hiihtoa tai lumikenkäilyä.

Koli on yksi harvoista paikoista, joissa laskettelusukset voit sujauttaa jalkaasi aivan hotellin vieressä ja pääset suoraan nauttimaan vauhdin hurmasta ja upeista maisemista. Voiko päivä enää paremmin alkaa. Pääset tutustumaan rinteisiin tästä.

Hotellin parkkipaikalta pääset sujuttelemaan hiihtoladuille, joita Kolita löytyy yhteensä 80 km ja niitä ylläpidetään jatkuvasti. Latutiedot löytyvät täältä. Upea Kolin kansallispuisto tarjoaa mahdollisuudet retkeilyyn talvellakin. Kansallispuistossa on useampia pysähdyspaikkoja, joilta voit nähdä pakkasen valkoiseksi huurtamat vaaramaisemat jäätyneelle järvenselälle. 

Jos pidät enemmän kävelystä, voi vaikkapa vuokrata lumikengät sauvoineen ja lähteä seikkailemaan talvimaisemaan. Hotellin lähellä on useita hyviä reittejä, joissa liikkuminen lukikengillä on vaivatonta. 

Ulkoilun jälkeen on hyvä hetki käydä rentoutumassa kylpylämme altailla tähtitaivaan alla sekä lämmitellä saunoissamme. Lopulta kaiken kruunaa maittava illallinen Grill It! -ravintolassa.

 

Tekemistä kesällä:

Kesän aikana voi patikoida Kolin kansallispuistossa, uida kauniissa ja puhtaassa Pielisessä, tehdä retken saareen tai meloa järvellä. On ihanaa ajaa maastopyörällä pitkin metsäisiä polkuja. Kesäaikaan Kolilla on useita ulko- ja sisätapahtumia kesä-elokuussa. Ulkoliikuntavälineitä vuokraavat alueemme yrittäjät.

Hotellin välittömässä läheisyydessä on myös 18-väyläinen frisbeegolf rata, joka haastaa myös kokeneimmatkin harrastajat. Jos omia kiekkoja ei löydy, niitä löytää vastaanoton läheisyydessä sijaitsevasta shopista! 

Voit varata muun muassa koko vartaloa hellivän hieronnan kauneushoitola Edea Kolilta. Ajanvaraukseen pääset tästä.

 

Nähtävyydet Kolilla:

 

puhelin
Soita 020 1234 662 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Ylä-Kolintie 39 83960, Koli
location
Ylä-Kolintie 39
83960, Koli
directions
parking