Tekemistä ja nähtävyydet Kolilla

Tekemistä talvella:

Pakkanen tuntuu poskipäissä ja aurinko paistaa laskurinteeseen. Talvipäivistä nauttii parhaiten ulkona. Aivan hotellimme äärellä voit harrastaa laskettelua Kolin rinteissä ja hiihtoa. 

Hotellin edustalta lähtevät hiihtoladut on valaistu ja niitä ylläpidetään jatkuvasti. Upea Kolin kansallispuisto tarjoaa mahdollisuudet retkeilyyn talvellakin. Kansallispuistossa on useampia pysähdyspaikkoja, joilta voit nähdä pakkasen valkoiseksi huurtamat vaaramaisemat jäätyneelle järvenselälle. 

Jos pidät enemmän kävelystä, voi vaikkapa vuokrata lumikengät sauvoineen ja lähteä seikkailemaan talvimaisemaan. Hotellin lähellä on useita hyviä reittejä, joissa liikkuminen lukikengillä on vaivatonta. 

Ulkoilun jälkeen on hyvä hetki käydä rentoutumassa kylpylämme altailla tähtitaivaan alla sekä lämmitellä saunoissamme. Lopulta kaiken kruunaa maittava illallinen Grill It! -ravintolassa.

 

Tekemistä kesällä:

Kesän aikana voi kesällä patikoida Kolin kansallispuistossa, uida kauniissa ja puhtaassa Pielisessä, tehdä retken saareen tai meloa järvellä. On ihanaa ajaa maastopyörällä pitkin metsäisiä polkuja. Kesäaikaan Kolilla on useita ulko- ja sisätapahtumia kesä-elokuussa. Ulkoliikuntavälineitä vuokraavat alueemme yrittäjät.

Voit varata muun muassa koko vartaloa hellivän hieronnan kauneushoitola Edea Kolilta.

 

Nähtävyydet Kolilla:

 

puhelin
Soita +358 20 1234 662 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Ylä-Kolintie 39 83960, Koli
location
Ylä-Kolintie 39
83960, Koli
directions
parking