Menu

Ravintolat

 

Retki ilman eväshetkeä on pelkkä kävely ja hotelliloma ilman ravintolakäyntiä on pelkkä makuupaikka

Ravintola Tervaskanto

Syöminen ja ulkoilu kuuluvat erottamattomasti yhteen. Ensinnäkin, retkeily on vaarallista nälkäisenä. Toiseksi, kaikkihan sen tietävät, että ruoka maistuu parhaalle happihyppelyyn jälkeen. Niin upea kuin Kolin luonto onkin, kyllä retken odotetuin etappi on usein eväshetki.
 
Kansallismakuja kansallismaisemissa
 
Kolilla luonto on pääosassa. Iät ajat ihmisiä puoleensa vetäneet vaarat, ahot, saarijonot ja aarnimetsät maistuvat annoksissa, elävät tarinoissa ja näkyvät ravintolamiljöössä. Mukaan myydyille retkieväille Kolin ikiaikainen luonto tarjoaa unohtumattoman ruokasalin.
 
Lämminhenkisen kylähotellin luokseen kutsuva ravintola, käsintehtyjen retkieväiden keittiö ja Kolin alueen kesäisin terassi aivan kansallispuiston portilla.
 
 

Puronmutka Bar & Cafe

Puronmutka on tyylikäs olematta tärkeilevä. Jalat tiukasti luontopolulla, mutta mieli perustarpeita piirun verran korkeammalla. Meille voit tulla suoraan luontopolulta tai porukalla illanvieton merkeissä. Meiltä saat herkullisimmat kahvilatuotteet, ja olemmekin helppo paikka tilata jotain spesiaalia.
 
Retki ilman eväshetkeä on pelkkä kävely! Meiltä saat mukaasi myös käsintehdyt eväät, joiden voimalla jaksat pidemmänkin retken!
 
Puronmutka Bar & Cafe on piristävä keidas sopivasti matkan varrella– olit paikallinen tai vierailija, ja menossa mihin tahansa.
Mennään Mutkan kautta!
puhelin
Soita +358 20 1234 664 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Kolintie 94 B 83960, Koli
location
Kolintie 94 B
83960, Koli
directions
parking