Menu

Seinäjoki kokoustilat

Seinäjoki kokoustilat

Kokoustilat Seinäjoki

Oletko koskaan kokoustanut lakeuksilla? Tarjolla on kahden hotellin, Original Sokos Hotel Vaakunan ja Lakeuden, monipuoliset kokous- ja juhlatilat, saunoja unohtamatta. Lakeudesta löytyy mm. vinttisauna, josta avautuuu aakeeta laakeeta kaupunkimaisemaa. Hotelli on ollut lukemattomia kertoja onnistuneen kokouksen tai tapahtuman pitopaikka. Eikä meiltä tarvitse lähteä yöksi kotiin, majoitusta löytyy kahden hengen huoneissa 300 henkilölle. Myös Vaakunassa on useita viihtyisiä kabinetteja 8-18 hengelle. 

Räätälöimme sinulle toiveittesi mukaisen kokouksen tai juhlat Seinäjoella. Olipa kyseessä pieni tai suuri tilaisuus, löydämme sinulle varmasti sopivan tilan ja palvelut. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua ammattitaidolla niin suunnitteluvaiheessa kuin toteutuksessa ja kokouksen aikana. Saat apua sopivan tilan löytämisessä, tarjoiluehdotuksissa sekä teknisissä haasteissa. Itseasiassa ihan missä vaan tilaisuuteesi liittyvässä asiassa.

Tutustu kokoushotellimme tiloihin, varaa verkosta tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme!
 

Suurin osa kokoustiloista on varattavissa kätevästi ja nopeasti Tilat verkosta -palvelustamme.

Sivustolla voit tutustua myös muihin tiloihin, joita voit varata joko soittamalla, tai täyttämällä sähköisen tarjouspyyntölomakkeen. Nämä tilat saat näkyviin valitsemalla "Myös tilat joita ei voi varata verkossa". 
 

Kokoustilat Seinäjoki:

 

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään, joten olethan meihin rohkeasti yhteydessä!

Kokousvaraukset Seinäjoki: Myyntipalvelu puh. 010 7648 100, myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi

Kokoussarjat, min 2 paikkakuntaa: Sokos Hotels Myyntipalvelu puh. 0300 870 000, ma-pe klo 9-16, kokoussarjat@sok.fi

Puheluiden hinnat »

 

Tervetuloa kokoukseen Seinäjoelle!