Menu

Ravintolat

Elämyksellinen Amarillo

Uusi Ama­ril­lo ko­ros­taa yh­tei­söl­li­syyt­tä, elä­myk­sel­li­syyt­tä ja vie­rai­den viih­ty­vyyt­tä. Chef­tai­ne­rim­me loih­ti­vat kau­pun­gin par­haat her­kut ja en­ter­tai­ne­rit ja bar­tei­ne­rit pi­tä­vät huol­ta siitä, että jano pysyy loi­tol­la ja tun­nel­ma kor­keal­la! 

Arki erottaa, Amarillo yhdistää! Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. 

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Aukioloajat löytyvät ravintolan omalta sivulta

Calle NightClub on alueensa kuumin yökerho, josta löytää itsensä usein vielä valomerkin aikaan. Kaupungin parhaat juomat ja säihkyvin palvelu sykähdyttää juhlijat ja tekee illasta ikimuistoisen! Tasokkaat DJ:t takaavat sen että puujalkakin löytää tiensä tanssilattialle ja välillä lavalle astelee myös kotimaisia huippuartisteja. 

Aukioloajat löytyvät ravintolan omalta sivulta

Vastaranta

Elämäniloa ja erinomaista ruokaa! Vastaranta tarjoaa perinteistä suomalaista ruokaa uudella twistillä ja tarjoilee sen turhia pönöttämättä. Kuin poikkeaisit illallisella ystävän kotona – hänen, joka nauttii hemmottelemisesta. Vastarannassa arki tuntuu juhlalta ja juhla se vasta ihanaa onkin! Auki lokakuun puolivälistä toukokuuhun.

Aukioloajat löytyvät ravintolan omalta sivulta

Kesäravintola Mustakari

Kesäravintola Mustakari sijaitsee noin 3 km päässä hotellista, meren äärellä. Mustakari on tunnettu perinteikkäistä à la carte -ruuistaan ja sen merellinen sijainti luo upeat puitteet nautinnollisille elämyksille auringonlaskun ja takkatulen ääressä. Avoinna toukokuun alusta elokuun loppuun.

Original Sokos Hotel Kaarlen myyntipalvelu,
puh. 020 780 8920
e-mail: sales.kokkola@sokoshotels.fi

puhelin
Soita 020 780 8920 hinnat Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min, matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min
location
Kauppatori 4 67100, Kokkola
location
Kauppatori 4
67100, Kokkola
directions
parking