Menu

Ravintolat

Amarillo

Kokkolan Amarillo uudistuu! Uudistustyöt tehdään 29.8.-16.9.21 välisenä aikana. 

Tervetuloa kokemaan täysin uusi elämyksellinen Amarillo, avajaiset 17.9.!

Uusi Amarillo korostaa yhteisöllisyyttä, elämyksellisyyttä ja vieraiden viihtyvyyttä. Cheftainerimme loihtivat kaupungin parhaat herkut ja entertainerit ja barteinerit pitävät huolta siitä, että jano pysyy loitolla ja tunnelma korkealla! Lounas ma-pe klo 11-14. Kaupungin parhaan texmexin lisäksi Amarillossa tarjoillaan joka viikko rentoa baaribailausta ja hervotonta tunnelmaa. Karaoke toistaiseksi suljettu. 

Aukioloajat löytyvät ravintolan omalta sivulta

Calle NightClub on alueensa kuumin yökerho, josta löytää itsensä usein vielä valomerkin aikaan. Kaupungin parhaat juomat ja säihkyvin palvelu sykähdyttää juhlijat ja tekee illasta ikimuistoisen! Tasokkaat DJ:t takaavat sen että puujalkakin löytää tiensä tanssilattialle ja välillä lavalle astelee myös kotimaisia huippuartisteja. 

Aukioloajat löytyvät ravintolan omalta sivulta

Vastaranta

Elämäniloa ja erinomaista ruokaa! Vastaranta tarjoaa perinteistä suomalaista ruokaa uudella twistillä ja tarjoilee sen turhia pönöttämättä. Kuin poikkeaisit illallisella ystävän kotona – hänen, joka nauttii hemmottelemisesta. Vastarannassa arki tuntuu juhlalta ja juhla se vasta ihanaa onkin! Auki lokakuun puolivälistä toukokuuhun.

Aukioloajat löytyvät ravintolan omalta sivulta

Kesäravintola Mustakari

Kesäravintola Mustakari sijaitsee noin 3 km päässä hotellista, meren äärellä. Mustakari on tunnettu perinteikkäistä à la carte -ruuistaan ja sen merellinen sijainti luo upeat puitteet nautinnollisille elämyksille auringonlaskun ja takkatulen ääressä. Avoinna toukokuun alusta elokuun loppuun.

Sokos Hotel Kaarlen myyntipalvelu,
puh. 020 780 8920
e-mail: sales.kokkola@sokoshotels.fi

puhelin
Soita 020 780 8920 hinnat Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min, matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min
location
Kauppatori 4 67100, Kokkola
location
Kauppatori 4
67100, Kokkola
directions
parking