Ravintolat

Amarillo

Amarillon texmex-keittiön kaikki annokset ovat mausteisen maukkaita ja niillä tyydyttää isonkin nälän.
Lounas ma-pe klo 11-14. Kaupungin parhaan texmexin lisäksi Amarillossa tarjoillaan joka viikko rentoa baaribailausta ja hervotonta tunnelmaa. Suosittu karaokebaari avoinna perjantaisin ja lauantaisin klo 21 alkaen, kesäaikaan myös keskiviikkoisin.

  • ma-to 11-24
  • pe-la 11-04
  • su 13-21

Amarillon keittiö avoinna

  • ma-to klo 11-22.30
  • pe-la klo 11-23
  • su 13-21


Juhlapyhinä aukioloajat saattavat poiketa ilmoitetusta.
www.amarillo.fi

 

Calle NightClub

Calle NightClub on Kokkolan ja lähialueen monipuolisin viihderavintola, jossa musiikista vastaavat vuorotellen kotimaiset huippuartisit, vauhdikkaat bilebändit sekä ammattitaitoiset dj:t. Kellarikerroksen trendikkäät tilat kutsuvat viihtymään ja vauhdikas musiikki vie mennessään parketin puolelle. Calle NightClubissa hauskanpito on helppoa ja palvelukin rokkaa rennosti.

 

Talli

Calle NightClubin vieressä sijaitsee hotellin uusin iltaravintola Talli. Tässä Tallissa on vauhtia: illan aikana lähes kaikki on mahdollista eikä juuri mikään ole mahdotonta. Tule ja näe omin silmin, mitä Tallin uumenissa tapahtuu!

 

Ravintola Kaarle

Ravintola Kaarle on tyylikäs tilausravintola (max 140 hlö). Ravintolassa onnistuvat kokous- ja ryhmäruokailut, perhejuhlat esim. häät ja syntymäpäivät sekä yritys- ja juhlaillalliset. Ravintolassa järjestetään myös erikoisiltoja ja teemaviikkoja. Muina aikoina Ravintola Kaarle on avoinna vain ennakkotilauksesta.

Kesäravintola Mustakari

Kesäravintola Mustakari sijaitsee noin 3 km päässä hotellista, meren äärellä. Mustakari on tunnettu perinteikkäistä à la carte -ruuistaan ja sen merellinen sijainti luo upeat puitteet nautinnollisille elämyksille auringonlaskun ja takkatulen ääressä.

Avoinna toukokuun alusta elokuun loppuun.
 

www.raflaamo.fi/fi/kokkola/mustakari
 

Tiedustelut ja varaukset

Sokos Hotel Kaarlen myyntipalvelu,

puh. 020 780 8920
e-mail: sales.kokkola@sokoshotels.fi

puhelin
Soita 020 780 8920 hinnat Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min, matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min
location
Kauppatori 4 67100, Kokkola
location
Kauppatori 4
67100, Kokkola
directions
parking