Menu

Ravintolat

Amarillo

Amarillon texmex-keittiön kaikki annokset ovat mausteisen maukkaita ja niillä tyydyttää isonkin nälän.
Lounas ma-pe klo 11-14. Kaupungin parhaan texmexin lisäksi Amarillossa tarjoillaan joka viikko rentoa baaribailausta ja hervotonta tunnelmaa. Karaoke toistaiseksi suljettu. 

Aukioloajat löytyvät ravintolan omalta sivulta

Calle NightClub on Kokkolan ja lähialueen monipuolisin viihderavintola, jossa musiikista vastaavat vuorotellen kotimaiset huippuartisit, vauhdikkaat bilebändit sekä ammattitaitoiset dj:t. Kellarikerroksen trendikkäät tilat kutsuvat viihtymään ja vauhdikas musiikki vie mennessään parketin puolelle. Calle NightClubissa hauskanpito on helppoa ja palvelukin rokkaa rennosti.

Aukioloajat löytyvät ravintolan omalta sivulta

Vastaranta

Elämäniloa ja erinomaista ruokaa! Vastaranta tarjoaa perinteistä suomalaista ruokaa uudella twistillä ja tarjoilee sen turhia pönöttämättä. Kuin poikkeaisit illallisella ystävän kotona – hänen, joka nauttii hemmottelemisesta. Vastarannassa arki tuntuu juhlalta ja juhla se vasta ihanaa onkin! Auki syyskuusta toukokuuhun.

Aukioloajat löytyvät ravintolan omalta sivulta

Kesäravintola Mustakari

Kesäravintola Mustakari sijaitsee noin 3 km päässä hotellista, meren äärellä. Mustakari on tunnettu perinteikkäistä à la carte -ruuistaan ja sen merellinen sijainti luo upeat puitteet nautinnollisille elämyksille auringonlaskun ja takkatulen ääressä. Avoinna toukokuun alusta elokuun loppuun.

Sokos Hotel Kaarlen myyntipalvelu,
puh. 020 780 8920
e-mail: sales.kokkola@sokoshotels.fi

puhelin
Soita 020 780 8920 hinnat Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min, matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min
location
Kauppatori 4 67100, Kokkola
location
Kauppatori 4
67100, Kokkola
directions
parking