Henkilökunta suosittelee

Minne mennään tänään? Haluatko kokeilla jotakin erilaista - kokkolalaista?

Original Sokos Hotel Kaarlen henkilökunta päivittää tähän omia menovinkkejään, niitä epävirallisia, joita ei välttämättä tapahtumapalstoilta löydy.

 

Keskuspuistoa pitkin Mustakarille

Kaarlen ovelta on vain sata metriä Kokkolan keskuspuiston reunaan, Suntin rantaan. Sunti on kaupunginsalmi, jonka rantareittejä voit kävellä tai pyöräillä Kesäravintola Mustakarin terassille nauttimaan auringonlaskusta, purjeveneistä ja hyvästä ruoasta.   

 

Meripuisto on MUST!

Suntia seuraillen pääset myös kokkolalaisten suosikkirannalle Vanhansatamanlahden Meripuistoon. Pelaa, leiki, ui. Ota aurinkoa tai tee kävelyretki läheisellä asuntomessualueella. Laaja puistoalue hiekkarantoineen ja nurmikenttineen tarjoaa leppoisat oltavat myös piknikille!

 

Neristan – vanhakaupunki

Kaarlea vastapäätä,  kauppatorin ja Suntin toisella puolella sijaitsee Kokkolan vanha kaupunki, Neristan. Hyvin säilyneet ja rakkaudella vaalitut puutalokorttelit kätkevät sisäänsä niin salattuja puutarhoja kuin kesäkahviloita ja putiikkejakin. Viereisen Englanninpuiston venehuoneessa on nähtävänä Halkokarin kahakan "sotasaalis", englantilainen barkassi.

 

Keskiviikkona iltatorille

Kesäkeskiviikon varma hitti on Iltatori Kaarlen vieressä kauppatorilla. Se kerää viikosta toiseen tuhansia kävijöitä, paikallisia esiintyjiä ja kymmenittäin myyjiä kirpputoritavarasta ja käsitöistä kauden vihanneksiin, kalaherkkuihin ja kukkiin.

 

Vaivattomasti ulkomerelle Tankariin

Tankarin historiallinen majakkasaari sijaitsee 15 km:n päässä Meripuistosta ja sinne on kesäisin säännöllinen reittiliikenne m/s Jennyn kyydissä. Upean meriluonnon ja majakan lisäksi saarella on mm. museo ja kirkko sekä Café Tankar saaristolaisherkkuineen. Mutkaton retkikohde kaiken ikäisille,  myös liikuntarajoitteisille.

 

Kaustisen kansanmusiikkijuhlat

Kaustisen kansanmusiikkijuhla on kesäinen perhetapahtuma, joka luo vapaan foorumin kaikille kansanmusiikin ja kansantanssin harrastajille.  Kaustinen sijaitsee 45 km Kokkolasta ja hotelliltamme on kuljetus festivaalialueelle. Lue lisää tästä

puhelin
Soita 020 780 8900 hinnat Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min, matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min
location
Kauppatori 4 67100, Kokkola
location
Kauppatori 4
67100, Kokkola
directions
parking