Menu

Lemmikit

Lemmikkilisän hinta on 15 euroa vuorokaudelta, S-Card-kanta-asiakkaiden lemmikit yöpyvät veloituksetta lemmikkiedulla (majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card palkintoyöt).


Oletpa lähdössä viikonloppumatkalle, työmatkalle tai koiranäyttelyyn, lemmikkiystävällisiin Sokos Hotelleihin koirasi on yhtä tervetullut vieras kuin sinäkin. Best Friend ja Sokos Hotels -ketju huolehtii siitä, että teidän molempien matkasta tulee helppo, onnistunut ja mukava. Koirien lisäksi myös muut lemmikkieläimet ovat meille tervetulleita majoittumaan.

Saapuessanne hotelliin teitä odottaa tervetuliaiskassi, josta löytyy mm. puruluita, kakkapusseja sekä tietopaketti paikkakunnan lähimmistä koirapuistoista ja eläinlääkäripalveluista. Hotellin läheisyydestä löytyy pieni koirapuisto, sekä koirien oma uimaranta. Myös lenkkeilymahdollisuudet ovat oivalliset ja monipuoliset.

Karvakaverit ovat tervetulleita majoittumaan Solo-, Supreme Solo with sauna-, Solo Up- ja Ultimate Solo- huonetyyppeihimme. Lemmikkihuoneita on rajoitettu määrä, joten ilmoitathan meille kanssasi matkustavasta lemmikistä. Supreme Solo- ja Ultimate Solo Terrace- huonetyypit sijaitsevat hotellimme allergiakerroksissa, joten näihin huoneisiin emme valitettavasti voi majoittaa lemmikkejä.

puhelin
Soita + 358 20 123 4640 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Lutakonaukio 10 40100, Jyväskylä
location
Lutakonaukio 10
40100, Jyväskylä
directions
parking