Henkilökunta suosittelee

Jos tykkäät lenkkeillä, ota matkaasi mukaan lenkkarit ja lähde kiertämään jyväsjärven rantaraittia ja nauti upeista rantamaisemista. Oman fiiliksen mukaan voit valita joko lyhyemmän tai pidemmän lenkin. Rantaraitilla on siellä täällä penkkejä, joihin on mukava istahtaa ja nauttia luonnosta. Voit myös halutessasi pyytää vastaanotosta kävelysauvat tahdittamaan lenkkiäsi. Jos pyöräily on sinun juttusi, voit lainata pyöriämme ja rullata ympäri kaupunkia. Jos sade yllättää ja urheilu ulkona ei houkuttele, älä huoli – yhdeksännen kerroksen kuntosali toivottaa sinut tervetulleeksi. Samasta kerroksesta löytyy myös asiakassaunamme, jossa löylyt lämmittävät sekä aamuisin että iltaisin. Makunautintoja hotellissamme tarjoilee Italialainen ravintola Trattoria Aukio.  Tutustu ja ihastu!

Hyödynnä majoituksen yhteydessä kaupungin muita palveluita:

Perheille

Mäki-Matin perhepuistossa Oikokadulla lyhyen matkan päässä hotellilta lelut ja menopelit ovat vapaassa käytössä, aivan kuten myös Pikku-Matin keittiö, vessat ja leikkihuone. Lisätietoa osoitteessa www.pikku-matti.net

Aitoa huvipuistotunnelmaa on perheille tarjolla Nokkakiven Huvipuistossa.

Seikkailupuisto Laajiksen köysirata tarjoaa haastetta monenikäisille seikkailijoille.

Kaikenikäisille soveltuvassa Liikuntakeskus Hutungissa voi virkistäytyä monenlaisen liikunnan parissa, tai kokeilla vaikkapa seinäkiipeilyä.

Harjun vesitornilta voit ihailla Jyväskylää lintuperspektiivistä ja vierailla eläinmuseossa.

Kuokkalan sillan kupeessa voi vaikka pelata minigolfia tai nauttia ravintolalaivojen tunnelmasta. Satamasta voi myös lähteä risteilylle Päijänteen rantamaisemia ihailemaan. Lisätietoa osoitteessa  www.paijanne-risteilythilden.fi

Suomen monipuolisimmassa puutarhakeskuksessa Viherlandiassa voi kokea ainutlaatuisia elämyksiä. Lisätietoja osoitteesta www.viherlandia.fi

Liikkujille

Hotellin 100 neliöinen kuntosali tarjoaa loistavat puitteet vaativammallekin treenaajalle. Anna mielen levätä kuntopyörän selässä upeita maisemia ihaillen.

Hotellin välittömässä läheisyydessä kulkeva rantaraitti tarjoaa kuuden, kahdeksan ja 14 kilometrin mittaiset lenkkeilyreitit. Voit myös poiketa raitilta Halssilan hiihtomaahan pururadalle kesällä juoksemaan tai talvella hiihtämään.

Jyväskylän kaupunki jäädyttää perinteisesti Jyväsjärven jäälle yli kilometrin mittaisen jääradan ihmisten iloksi. Ei haittaa vaikka omat hokkarit olisi unohtunut kotiin, satamasta voit vuokrata retkiluistimet käyttöösi.

Ulkoilemaan, hiihtämään ja laskettelemaan pääsee aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa. Laajavuoren hiihtokeskus Laajis tarjoaa hyvät puitteet ulkoiluun, hiihtoon ja lasketteluun myös perheen pienimmille.

Riihivuori tarjoaa profiililtaan hyvät rinteet, joilta avautuvat upeat maisemat Päijänteelle. Rinteen huipulla on myös frisbeegolf-rata, joka tarjoaa haasteita aloitelijasta kokeneeseen pelaajaan. Vain vartin ajomatkan päässä Solo Sokos Hotel Paviljongista.

Keski-Suomen suurin hiihtokeskus Himos alle tunnin ajomatkan päässä Solo Sokos Hotel Paviljongista.

Penkkiurheilijoille

Jyväskylä on penkkiurheilijan paratiisi! Pääsarjatason joukkueita pääsee näkemään muun muassa jääkiekossa, salibandyssa ja pesäpallossa. Tee penkkiurheilusta elämys majoittumalla Solo Sokos Hotel Paviljongissa: Nauti asiakassaunan lämmöstä, syö hyvin hotellin ravintolassa Trattoria aukiossa ja nauti kauniista maisemista. Aamiainen hellii makunautintojasi ja antaa energiaa tulevaan päivään.

Joka vuotinen sorateiden Grand Prix. www.nesteoilrallyfinland.fi

Keski-Suomen suurimman palloilun erikoisseuran JJK Jyväskylän pelejä voi lähteä seuraamaan Harjun Stadionille. www.jjk.fi

Shoppailijalle

Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitseva Sokos tavaratalo tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet shoppailijalle. Hotellin asiakkaille tarjoamme majoituksen yhteydessä -10% ostoedun Sokos tavarataloon. Muistathan myös tarkistaa nettisivuiltamme shoppailupaketin saatavuuden!

Vinkkejä vapaa-aikaan

Tervetuloa Jyväskylään! Kaupungin tapahtumakalenterin löydät osoitteesta:
/www3.jkl.fi/tapahtumat/main.php?kunta=1
 
Vinkkejä vapaa-aikaan vuoden ympäri.
www.jkl.fi/vapaa-aika

Jyväskylän viralliselta matkailusivustolta visit.jyväskylä.fi löydät parhaimmat ja ajankohtaisimmat vinkit vierailusi ajaksi.

Makean ystäville

Pandan tehtaanmyymälässä Vaajakoskella voi maistella paikallisia makeisherkkuja ja tehdä ostoksia. Tehtaanmyymälän aukioloajat löytyvät osoitteesta www.panda.fi/tehtaanmyymala.html

Kulttuurin ja viihteen nälkään

www.jkl.fi/kaupunginteatteri 
www.teatterieurooppanelja.fi

Monipuolinen konsertti- ja messukeskus Solo Sokos Hotel Paviljongin naapurissa.
www.jklpaviljonki.fi , Verkkoesite: Jyväskylän Paviljonki

Elävää musiikkia Jyväskylässä Tanssisali Lutakossa, jo vuodesta 1990.
www.jelmu.net

Kuuluisan arkkitehdin Alvar Aallon teoksiin voi tutustua hänen nimikkomuseossa kuin myös kaupunkia kiertäessä: alvaraalto.fi

Suomalaisen ilmailun historiaan voi tutustua Keski-Suomen Ilmailumuseossa

Tunnelmallinen 1800-luvun käsityöläispihapiiri Toivolan Vanha Piha on yksi Jyväskylän ainutlaatuisimmista vierailukohteista.

Suomen käsityön museossa on nähtävää koko perheelle. Päkä -lampaan kierros lapsille ja askartelupaja niille jotka haluavat päästä itse tekemään. Lisätietoa osoitteessa craftmuseum.fi

Unescon maailmanperintökohde Petäjäveden Vanha Kirkko on historiallinen nähtävyys.

puhelin
Soita + 358 20 123 4640 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Lutakonaukio 10 40100, Jyväskylä
location
Lutakonaukio 10
40100, Jyväskylä
directions
parking