Ravintolat

Ravintola Fransmanni

Elämyksiä rennon ryhdikkäästi kaupunkilaisille herkuttelijoille, FRANSMANNI – LE BISTRO.

Maistuisiko alkuruoaksi esimerkiksi Roquefort-valkosipulietanat, pääruoaksi ankankoipiconfit ja jälkiruoaksi Valrhonan lämmin suklaakakku? Entä viinilasillisen painikkeeksi maankuulua vastapaistettua talon leipää ja itse tehtyä levitettä?

Ravintola Fransmanni tarjoaa tuoreita raaka-aineita, täyteläisiä makuja ja lumoavia tuoksuja, tarkoin valitulla viinilistalla höystettynä. Henkilökunnallamme on intohimoinen suhde ruokaan ja vakaa usko tasokkaan palvelun merkitykseen.

ma-ti 11-23
ke-to 11-23.30
pe-la 11-24
su 12.30-22

www.fransmanni.fi

 

Uniikki Gastropub Jalo

Gastropub Jalo on remontissa.

 

Rennon viihtyisä Gastropub Jalo on korostanut ruokalistallaan keskisuomalaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita jo ennen kuin siitä tuli trendi. Keittiömestarimme suunnittelema ruokalista sisältää kausittain vaihtuvia sekä klassikkoannoksia, rehellisiin, selkeisiin makuihin panostaen. Ruokalistalta voi löytää vaikkapa savumuikkukeittoa, Jalon paahtopaisti toastia sekä ylikypsää possun poskea.
Uniikissa Jalossa voi herkutella kolmen ruokalajin pubi-illallisella tai poiketa pikaiselle lasilliselle, vaikkapa paikalliseen pienpanimo-olueen tutustuen.


www.gastropubjalo.fi

 

Pettämätön Franseska
Aamiais-, tilaus- ja lounasravintolana toimivan Franseskan buffet tunnetaan pettämättömän maukkaista herkuistaan. Runsas salaattipöytä sekä suurella sydämellä valmistetut lämpimät ruoat vievät kielen mennessään ja panevat toivomaan pikaista uusintavierailua Franseskaan.

Franseskan monipuoliset ja muuntuvat tilat sopivat erinomaisesti kokouksien, perhejuhlien ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen.

Pyydä tarjous
puhelin
Soita +358 20 1234 640 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Hannikaisenkatu 35 40100, Jyväskylä
location
Hannikaisenkatu 35
40100, Jyväskylä
directions
parking