Menu

Ravintolat

Gastro Bar Itä 1

Gastrobar Itä 1 on Pielisjoen itäisen puolen parasta pubitunnelmaa.
Asiakkaamme viihtyvyys on meille tärkeintä. Siksi olemme panostaneet mukaviin penkkeihin, mutkattomaan ruokaan ja kattavaan juomavalikoimaan. Useilta TV-ruuduilta voi seurata päivän urheilutarjontaa tai haastaa kaverin biljardipeliin.
Gastrobar Itä 1 tarjoaa laadukasta pubiruokaa niin pieneen kuin isoonkin nälkään.
Baarimestarit ovat koonneet ammattitaidolla monipuolisen ja laadukkaan valikoiman oluita ja viskejä eri puolilta maailmaa.
Itä 1 on verraton illan aloittajaispaikka, sillä kaupungin paras yökerho on vain muutaman askeleen päässä.
Tervetuloa itäisen puolen rennoimpaan nurkkapubiin.
 

 

Kimmelin yön ennakkoliput ostettavissa meiltä. Katso tarkemmat tapahtumatiedot täältä .

puh. 010 -7822 022

Fransmanni

Fransmannin ruokalistan suussa sulavat herkut johdattelevat sinut maalaisranskalaisten makunautintojen ääreen. Tuoreet ja puhtaat raaka-aineet sekä ranskalaisen keittotaidon pitkät perinteet luovat unohtumattomia elämyksiä ravintolassamme. Tarkoin harkittu viinivalikoimamme täydentää ikimuistoisen vierailunne.

Kesäisin nautit raikkaista ja tuoreista makujen sinfonioista Pielisjoen äärellä upealla ja viihtyisällä kesäterassillamme.

Fransmanni-ravintolat toivat Päivän liha-annoksen herkkusuiden saataville. Tule ja maista mitä keittiömme on juuri sinua varten loihtinut tällä viikolla!

Älä unohda herkullista Sunnuntaibrunssiamme – runsas brunssimme on katettuna joka sunnuntai klo 12-15. Brunssin hinta asiakasomistajille 21,50€/hlö.

C'est délicieux! Fransmanni ~ Nautinnoksi!

 

Löydät meidät täältä.

Ja myös Facebookista: Fransmanni Joensuu

Kimmel yö

Yötä kansalle
 
Jos mitään ei muuta, mikään ei muutu. Joten muutimme kaiken. Itsemme lisäksi haastoimme rajat, joiden sisään yöelämä on totuttu lokeroimaan.
Meille uusi yö on spontaanimpaa, intiimimpää, persoonallisempaa: rentoa tunnelmaa ja erikoisoluita, tyylikkäitä drinkkejä ja mojitoja, elämää suurempia keskustelunaiheita. Sekä tietysti musiikkia. Loistavia biisejä ja vielä loistavampia artisteja. Uudistunut Kimmel keskittyy jatkossa alakertaan, muuta ravintolakokonaisuutta palveluineen tullaan kehittämään myöhemmin erikseen.
Uudelleensyntymämme on vasta kaiken alku. Kimmel on luotu elävöittämään Joensuuta, tuohon alkuperäiseen tehtäväämme sitoudumme tästä eteenpäin entistä sinnikkäämmin. Tule mukaan, luodaan yhdessä parempaa yöelämää.
 
Olemme avoinna tapahtumaviikonloppuina.
 
Tapahtumat löydät täältä.
 
Puhelun hinta 010-alkuisiin numeroihin 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min
puhelin
Soita 020 1234 660 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Itäranta 1 80100, Joensuu
location
Itäranta 1
80100, Joensuu
directions
parking