Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Pysäköinti

content-page-hero-image

Pysäköinti Original Sokos Hotel Vaakunassa, Vaaasassa

Autoille löytyy maksullista sisäpaikoitustilaa Toriparkista, jonka kanssa teemme yhteistyötä. Vaasan Toriparkki on yksi Suomen suurimmista pysäköintilaitoksista, jossa on 836 pysäköintipaikkaa kahdessa kerroksessa Vaasan ydinkeskustassa kauppatorin alla.

Hinta:

  • 15 €/vrk
  • S-Cardilla 12 €/vrk

Osoite navigaattoriin:

Etelästä tullessa: Kauppapuistikko 15.
Pohjoisesta tullessa: Kauppapuistikko 10.

Ajo-ohjeet:

Ajo-ohjeet etelästä (Tampereen suunnasta) saapuessa: moottoritien jälkeen jatketaan Kauppapuistikkoa pitkin kaupunkia kohden. 30 metriä ennen toria ajokaistalta lähtee ramppi maan alle (torin alle).

Ajo-ohjeet pohjoisesta (Kokkolan suunnasta) saapuessa: kaupunkia lähestyttäessä tullaan maasillalle, jonka alitse kulkee rautatie. Maasillalla ajetaan vasemmalle kaistalle ja liikennevaloista käännytään vasemmalle Asemakadulle. Tämän jälkeen seurataan Toriparkki-kylttejä.

Sisäänajo:

Ajaessasi autosi Toriparkkiin saavut puomille, kamera lukee rekisterinumerosi ja puomi aukeaa automaattisesti. Jatka sisään parkkihalliin ja valitse pysäköintipaikka vapaasti. Suosittelemme käyttämään Toriparkin ylempää tasoa, mistä sisäänkäynti hotelliin on sujuvaa. Auton latauspaikat löytyvät Toriparkin alemmalta tasolta. Alemmalta tasolta sisäänkäynti hotelliin käy B-rapun kautta. Kerro pysäköinnistä hotellin vastaanotossa ja maksun voi suorittaa hotelliin.

Toriparkissa on käytössä myös ParkMan sekä EasyPark-mobiilipysäköinti. Jos sinulla on jompi kumpi -sovellus käytössä, niin parkkimaksun veloitus aktivoituu automaattisesti sovellukseesi. Jos haluat kuitenkin suorittaa maksun hotellissa, niin voimme vastaanotossa sulkea mobiilipysäköintisi.

Tapauksissa, jolloin kamera ei lue rekisterinumeroa (rekisterinumero ei ole luettavissa lian, lumen tms. takia), automaatti syöttää ulos lipukkeen. Ota lipuke ja aja sisään parkkihalliin. Anna sisäänajolipuke hotellin vastaanottoon sisäänkirjautumisen yhteydessä ja voit hoitaa maksun vastaanottoomme.

HUOM! Jos saavut Toriparkkiin klo 21 jälkeen lue tarkemmat ohjeet kohdasta "Toriparkkiin pääsee ympäri vuorokauden".

Ulosajo:

Kun pysäköinti on maksettu hotellin vastaanottoon, parkkihallin maksuautomaatilla ei tarvitse asioida lainkaan. Autosi rekisterinumero toimii tunnistaumisena koko vierailusi ajan. Ulos- sekä sisäänajaessasi puomi avautuu automaattisesti. Jos käytät ParkMan tai EasyPark-mobiilipysäköintiä puomi avautuu myös automaattisesti.

Korkeus:

Auton max. korkeus 2,3 m. (Vastaanotosta voi tiedustella mahdollisia vapaita paikkoja korkeammille autoille, nämä löytyvät eri pysäköintihallista).

Aukiolot:

ma-su klo 6-21

Poikkeusaukioloajt: Aukioloajat ja yhteys - Toriparkki

Hotellin vieraana pääset Toriparkkiin ympäri vuorokauden! Jos Toriparkkiin ajetaan aukiolojen ulkopuolella (esim. arkena klo 21-07 välisenä aikana), katutasossa olevat ovet ovat kiinni. Ennen ovia on kuljettajan puolella tolppa, josta painetaan puhelinnappulaa. Näin saadaan puheyhteys valvomoon, josta avaavat ovet.

Esteettömyys:

Toriparkin ylemmältä tasolta löytyy kaksi liikkumisesteisen pysäköintipaikkaa. Käynti parkkihallista vastaanottoon on esteetön. Pysäköintipaikoista peritään hinnaston mukainen pysäköintimaksu.

Sähköauton lataus:

Toriparkin alatasolla on 9 kpl sähköautojen latauspistettä, joista yhdessä on pikalatausmahdollisuus. Lataus toimii ympäri vuorokauden. Latauspisteet soveltuvat kaikille sähkö- ja hybridiautoille. Peruslataukseen sopivien tyypin 2 pisteiden enimmäisteho on 22 kW. DC-pikalaturin teho on puolestaan 50 kW ja siinä on pistokkeet CCS ja CHAdeMo -standardin autoille.

Sähköautojen lataamisen hinnasto:

  • AC-laturit 0,22 €/kWh pysäköintimaksu hinnaston mukaan
  • DC-pikalaturi 0 €/kWh, 0,2 €/minuutti + pysäköintimaksu hinnaston mukaan
  • Toriparkin alatasolla on yhdeksän sähköautojen latauspistettä, joista yhdessä on pikalatausmahdollisuus.

Info puh. 0800 02200 (24/7) virta.global/info

Sähköauton latauspaikkoja ei voi varata etukäteen.