Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Pysäköinti

content-page-hero-image

Pysäköinti Original Sokos Hotel Royal

Hotellin yhteydestä löytyy maksullisia ulko- ja sisäparkkipaikkoja

PARKKIHALLI HOTELLIN YHTEYDESSÄ

Lämpimästä parkkihallista löytyy 69 paikkaa.

Halliin ajo tapahtuu Kauppamatkustajankujan päädystä. Babista ravintolan kulmalta käännös oikealle.
Parkkihallin ovi avautuu soittokelloa soittamalla. Ulosajo hallista on vapaasti.
Max. korkeus parkkihallissa on 2 metriä, paikoin matalampia kohtia.


Hinta: 18 €/24h
S-Cardilla 15€ /24h

ULKOTASO

Ulkoalueelta löytyy 20 paikkaa, joista 8 paikkaa on varusteltu sähköautojen latauksella.

ABC latausasema, latauksesta maksetaan hinnaston mukainen latausmaksu. Peruslataukseen sopiva enimmäisteho on 11 kW noin 0,25 €/kWh + pysäköintimaksu hinnaston mukaan.

Sisäänajo: Vaasanpuistikko 19
Hinta: 15 €/24h
S-Cardilla 13€ /24h

PYSÄKÖINTI MAKSETAAN SUORAAN HOTELLIN VASTAANOTTOON!

TORIPARKKI

Sisäpaikoitustilaa löytyy myös Toriparkista, minkä kanssa teemme yhteistyötä. Vaasan Toriparkissa on 836 pysäköintipaikkaa kahdessa kerroksessa, Vaasan ydinkeskustassa, kauppatorin alla. Etäisyys parkkihallin ja hotellin välillä on n. 350 m.

Hinta:
15 €/vrk
S-Cardilla 12 €/vrk

Osoite navigaattoriin:
Etelästä (Tampereen suunnasta) saavuttaessa Kauppapuistikko 15.
Pohjoisesta (Kokkolan suunnasta) saavuttaessa Kauppapuistikko 10.

Ajo-ohjeet:
Ajo-ohjeet etelästä: Moottoritien jälkeen jatka Kauppapuistikkoa, kaupunkia kohden. 30 metriä ennen toria, sisäänajo vasemmalta kaistalta Toriparkkiin maan alle. Ajo-ohjeet pohjoisesta: Kaupungin keskustaa lähestyttäessä tullaan maasillalle, minkä alitse kulkee rautatie. Aja maasillalla vasemmalle kaistalle ja käänny liikennevaloista vasemmalle, Asemakadulle. Tämän jälkeen seuraa Toriparkki-kylttejä.

Sisäänajo:
Autosi rekisterinumero toimii jatkossa tunnistautumisena. Kun saavut tai poistut Toriparkista ajamalla puomin edustalle avautuu se automaattisesti. Jatka sisään parkkihalliin ja valitse pysäköintipaikka vapaasti. Kerro pysäköinnistä hotellin vastaanotossa ja suorita maksu hotelliin.
Tapauksissa, jolloin kamera ei lue rekisterinumeroa automaatti syöttää ulos lipukkeen. Ota lipuke ja aja sisään parkkihalliin. Anna sisäänajolipuke hotellin vastaanottoon sisäänkirjautumisen yhteydessä ja voit hoitaa maksun suoraa vastaanottoomme.

Ulosajo: Kun pysäköinti on maksettu hotellin vastaanottoon, parkkihallin maksuautomaatilla ei tarvitse asioida lainkaan.
Autosi rekisterinumero toimii jatkossa tunnistautumisena. Kun poistut Toriparkista ajamalla puomin edustalle avautuu se automaattisesti. Puomi aukeaa ja voit ajaa auton ulos.

EasyPark: Toriparkissa on käytössä myös mobiilimaksumahdollisuus, yhteistyössä EasyParkin kanssa. Mikäli et halua käyttää automaattiseen rekisterikilven lukuun pohjautuvaa EasyPark mobiilipysäköintiä, vaan käytätä mieluummin hotellin tarjoamaan hintaa, ota EasyParkin sovellus pois päältä.

Korkeus: Auton max. korkeus 2,3 m.

Aukiolot: ma-pe klo 7-21, la klo 7-18 su ja arkipyhät klo 10-18

Toriparkkiin pääsee ympäri vuorokauden! Aukioloaikojen ulkopuolella, katutasossa olevat ovet ovat kiinni. Ennen ulko-ovia on auton vasemmalla puolella tolppa. Puhelinappia painamalla saat yhteyden valvomoon, mistä ovi avataan.

Esteettömyys: Toriparkin ylemmältä tasolta löytyy kaksi liikkumisesteisen pysäköintipaikkaa.

Sähköauton lataus:
Toriparkin alatasolla on 9 sähköautojen latauspistettä, joista yhdessä on pikalatausmahdollisuus. Lataus toimii ympäri vuorokauden. Latauspisteet soveltuvat kaikille sähkö- ja hybridiautoille. Peruslataukseen sopivien, tyypin 2 pisteiden enimmäisteho on 22 kW. DC-pikalaturin teho on puolestaan 50 kW ja siinä on pistokkeet CCS ja CHAdeMo -standardin autoille.

Sähköauton lataamisen hinnasto:
AC-laturit 0,22 €/kWh pysäköintimaksu hinnaston mukaan
DC-pikalaturi 0 €/kWh, 0,2 €/minuutti + pysäköintimaksu hinnaston mukaan
Toriparkin alatasolla on yhdeksän sähköautojen latauspistettä, joista yhdessä on pikalatausmahdollisuus. Info puh. 0800 02200 (24/7) virta.global/info
Sähköauton latauspaikkoja ei voi varata etukäteen.