Hae varaus

hotel-logo

Aamiainen

Aamiainen

Pehmeiden lakanoiden lämpöinen halaus, raukea venytys ja kahvin suloinen tuoksu herättävät aistisi uuteen päivään. Anna meidän hemmotella sinua ja johdattaa sinut makujen ja tuoksujen sinfoniaan. Solo Aamiainen tarjoillaan 2. kerroksessa Gunnar Uptairsissa. Ma-pe 6.30 - 10 La-su 7.30 - 11

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen Solo-aamiainen

Tarkkaan valittuja artesaanituotteita läheltä, tuoretta kahvia ja ensiluokkaista palvelua, siinä on täydellinen Solo-aamiainen, joka on valmistettu juuri sinulle. Nauti aisteja hivelevästä tunnelmasta sekä herkullisista mauista ja tuoksuista. Aamiainen tarjoillaan hotellin toisessa kerroksessa Gunnar Upstairs:ssa.

Solo-aamiainen ei-majoittuville vieraille

Hemmotteleva Solo-aamiainen ei-majoittuville vieraillemme 25 €/hlö. Aloita arkiaamu lempeämmin yhteisellä aamiaishetkellä kollegasi tai tiimisi kanssa. Tai miltä kuulostaa ihana nautinnollinen vapaapäivän aloitus yksin tai yhdessä herkutellen?
Suosittelemme lämpimästi tekemään pöytävarauksen Gunnar Upstairsiin. Varaa tästä.

Huoneaamiainen

Lämpöiset lakanat, pehmeä aamutakki, kepeä musiikki ja täydellinen rentoutuminen, aamiainen huoneessa. Voit valita aamun itsellesi tilaamalla aamiaisen huoneeseen lisämaksusta. Kokoamme aamiaisen parhaimmat ja herkullisimmat tuotteet juuri sinulle.

Huoneaamiainen 29€/hlö