Etusivu

Hae varaus

hotel-logo
content-page-hero-image

Pysäköinti

Tampereen Solo Sokos Hotel Tornissa on kaksi eri pysäköintivaihtoehtoa asiakkaillemme: P-Tullintorin pysäköintihalli ja hotellin takapihalla sijaitseva ulkopysäköintialue.

P-Tullintori

Pysäköintihalli P-Tullintori on hotellin vieressä. Sisäänajo sijaitsee hotellin takana osoitteessa Åkerlundinkatu 10. Hallin max. korkeus on 2,2m. Hallissa on hotellin sisäänkäynti Tullintorin sisäänkäyntiä vastapäätä, tätä pitkin on katettu kulkureitti suoraan hotelliin.

Hinta Moovy-sovelluksen kautta on 24€/vrk, mahdolliset vuorokausipysäköinnin ylittävät tunnit ovat lisämaksullisia. Vuorokausihinta on yhtäjaksoiselle pysäköinnille, mikäli autolla ajaa välillä ulos hallista, alkaa uusi pysäköintitapahtuma, josta menee erillinen maksu. Maksuautomaattiin maksettaessa hinta on 24€/vrk.

Mikäli haluat maksaa pysäköinnin huonelaskun yhteydessä – ilmoita rekisterinumero vastaanottoon. Hinta on 25€/vrk (S-Cardin, eli työmatkustajan etukortin omistajille 22€/vrk). Mikäli pysäköintiaika ylittää vuorokauden, ylimenevä aika tulee maksaa hallin maksuautomaattiin. Hotelliin maksetun vuorokauden aikana voi myös ajaa hallista sisään ja ulos samalla maksulla.

Ulkopysäköinti

Lisäksi hotellin takapihalla (ajo Ratapihankadulta Paja Kongressikeskuksen ja S-Marketin välistä) on 20 ulkopaikkaa, hinta 25€/vrk, joka maksetaan hotellin vastaanottoon (S-Cardilla 22€/vrk). Ilmoitattehan auton rekisteritunnuksen vastaanottoon saapuessanne. Takapihalla on myös invapysäköintipaikka.

Lyhytaikainen pysäköinti

Vastaanottomme edessä on 15min paikat lyhyeen pysäköintiin, jotta tarvittaessa voi poiketa vastaanotossamme tiedustelemassa tarkempia pysäköintiohjeita hotellin sopimuspysäköintipaikoille.

Sähköauton lataus

Hotellin takapihan pysäköintialueella on sähköauton latauspaikkoja 4kpl. Paikkoja ei ole mahdollista varata etukäteen. Hinta pysäköintimaksun lisäksi 5€/kerta. Ilmoita latauspisteen numero vastaanottoon pysäköinnin jälkeen niin aktivoimme latauspaikan.

Tullintorin kansialue

P-Tullintorin parkkihallin katolla sijaitseva P-Tullintorin kansi -pysäköintialueen maksu tulee suorittaa heti sinne ajaessa pysäköintialueella olevaan automaattiin. Tämän parkkialueen maksua ei voi suorittaa hotellin vastaanottoon.