Etusivu

Hae varaus

hotel-logo
content-page-hero-image

Pysäköinti

Suosittelemme Original Sokos Hotel Villan asiakkaita parkkeeraamaan auton hotellin vieressä sijaitsevaan parkkihalliin P-Tullintorille.

P-Tullintorin sisäänajo sijaitsee hotellin vieressä osoitteessa Åkerlundinkatu 10. Pysäköintihallista on katettu kulkureitti hotelliin.

Hinta Moovy-sovelluksen kautta on 24€/vrk, mahdolliset vuorokausipysäköinnin ylittävät tunnit ovat lisämaksullisia. Parkkihallin maksuautomaattiin maksettuna hinta on 24€/vrk.

Mikäli haluat maksaa pysäköinnin huonelaskun yhteydessä – ilmoita rekisterinumero vastaanottoon. Hinta on 25€ / vrk (S-Cardin, eli työmatkustajan etukortin omistajalle 22 € / vrk). Mikäli pysäköintiaika ylittää vuorokauden, ylimenevä aika tulee maksaa hallin maksuautomaattiin. Hotelliin maksetun vuorokauden aikana voi myös ajaa hallista sisään ja ulos samalla maksulla.

Sähköauton lataus

Solo Sokos Hotel Torni Tampereen takapihan pysäköintialueella on sähköauton latauspaikkoja 4 kpl. Paikkoja ei ole mahdollista varata etukäteen. Hinta on 25€ / vrk (S-Card-asiakkaille 22€ / vrk) lisäksi 5 €/ latauskerta. Ilmoita latauspisteen numero sekä auton rekisterinumero vastaanottoon heti pysäköinnin jälkeen niin aktivoimme latauspaikan sekä pysäköinnin.

P-Noutoparkki

Tullinpäädyssä sijaitseva P-Noutoparkki on varustettu 50 sähköautojen lataustolpalla. Nopeita (22 kW) latauspisteitä on 10 ja hitaampia 1,8 (kW) 40. Lataus toimii eParking-sovelluksella. Pysäköinnin voi maksaa Moovy-sovelluksella tai korttimaksulla. P-Noutoparkin osoite on Ratapihankatu 39 C. Vuorokausihinta 35 €. Etäisyys hotellilta n. 450 m.

Liikuntaesteisen pysäköintilupa

Osoittesta Åkerlundinkatu 10 pääsee ajamaan ylös ramppia Tullintorin kansipysäköintialueelle. Kauppakeskuksen pääovien vieressä on molemmin puolin kaksi kappaletta liikuntaesteisten pysäköintiin suunnattuja leveämpiä parkkiruutuja. Muuten ylätason parkki on ympärivuorokauden maksullinen pysäköinti alue ja alueella noudatetaan normaalia tieliikennelakia.

Kansialue Tullintorilla

P-Tullintorin parkkihallin katolla sijaitseva P-Tullintorin kansi -pysäköintialueen maksu tulee suorittaa heti sinne ajaessa pysäköintialueella olevaan automaattiin. Tämän parkkialueen maksua ei voi suorittaa hotellin vastaanottoon.