Hae varaus

hotel-logo

Aamiainen

Original Sokos Hotel Villan asiakkaana saat valita, nautitko hyvän olon puuroaamiaisen Villassa vai viereisen Solo Sokos Hotel Tornin runsaan buffetaamiaisen.

Aamiainen tarjoillaan molemmissa hotelleissa maanantaista perjantaihin klo 6.30–10, lauantaina klo 7–11 ja sunnuntaisin sekä juhlapyhinä klo 7–12.

Villan puuroaamiainen sisältää luomukaura- ja tattariuunipuuroa, sekä runsaasti erilaisia lisukkeita kuten mustikkakeittoa, hilloja, hunajaa, siemenia ja mustikoita. Lisäksi tarjolla on kahvia, teetä, smoothieta, croissantteja, keksejä ja kananmunia.

Solo Sokos Hotel Tornin aamiainen

Solo Sokos Hotel Tornin runsas buffet aamiainen on tarjolla ensimmäisen kerroksen ravintola Grill It:ssä. Aamiainen on valmistettu Solo-konseptin mukaisesti korkealaatuisista raaka-aineista, ja siihen kuuluu esimerkiksi itse leivottua leipää ja paikallisia herkkuja.

Take away -aamiainen

Jos kiire yllättää ja matkaa pitää aamulla pikaisesti jatkaa, voitte halutessanne tilata take away-aamiaispussukan, jonka voit noutaa Villan vastaanotosta ja nauttia joko huoneessasi tai ottaa mukaan. Aamiaispussukka sisältää: smoothien, täysmehun ja kananmuna-salamibagelin tai kylmäsavulohi-avokadobagelin, kahvin/teen ja suklaan.

Voit tilata aamiaispussukan vastaanotosta edeltävänä päivänä klo 21 asti.