Etusivu

Hae varaus

hotel-logo
content-page-hero-image

Pysäköinti

Original Sokos Hotel Ilveksen yhteydessä on maksullinen pysäköintihalli, jonne ajetaan hotellin pihasta. Lisäksi hotellin vieressä on P-Koskikeskus parkkihalli.

Original Sokos Hotel Ilveksen yhteydessä on maksullinen pysäköintihalli, jonne ajetaan sisään hotellin pihasta. Saat sisäänajopuomilta lipukkeen, joka maksetaan joko pysäköintiautomaattiin tai vastaanottoon ennen ulosajoa. Parkkihallin korkeus 2,1m.

Automaatti sijaitsee pysäköintihallin ylemmällä tasolla hotelliin johtavien ovien vieressä. Automaattiin käy maksuvälineenä yleisimmät sirulliset pankki- ja luottokortit.

  • Pysäköinnin hinta on 3 €/tunti tai vuorokauden yhtäjaksoinen keskeytymätön pysäköinti 24 €. Pysäköintimaksu ei kerrytä bonusta S-Etukortilla tai pisteitä S-Cardilla.
  • Paikkoja ei voi varata pysäköintihallista ennakkoon. Parkkihallin alemmalta tasolta ei ole esteetöntä kulkua hotelliin.

Sähköauton lautauspisteet

Pysäköintihallin ylemmällä tasolla on kymmenen sähköauton latauspistettä. Maksu on 5 € /lataus (pysäköintihinnan lisäksi) ja se maksetaan hotellin vastaanottoon.

P-Koskikeskus

Hotellin viereisestä kauppakeskus Koskikeskuksesta löytyy myös P-Koskikeskus parkkihalli. Parkkihallin osoite on Suvantokatu 1. P-Koskikeskuksen pysäköinti maksetaan pysäköintihallissa oleviin maksuautomaatteihin tai Moovy-sovelluksella.