Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Pysäköinti

content-page-hero-image

Pysäköinti

Autopaikkoja on sekä ulkona että parkkihallissa sisällä. Sähköautojen peruslatauspisteitä on 16 kpl.

Ulkoparkkipaikat

Ulkoparkkipaikkoja on hotellimme kahdella sisäpihalla. Sisäänajot Minna Canthin katu 16 ja Maaherrankatu 8.

13€/vrk (2,1€/h)

Parkkihalli

Sisäänajo Maaherrankatu 8. Parkkihalli on auki vuorokauden ympäri hotellissa majoittuville. Parkkihallin max. korkeus on 2,1m.

22€/vrk (2,6€/h)

Majoittuville hotellivieraille auton maksuton itsepalvelupesupiste parkkihallin kakkoskerroksessa.

Paikoituksen voi maksaa automaatteihin kortilla tai saapuessa vastaanottoon. Vastaanottoon maksettaessa auton rekisterinumero tulee ilmoittaa saapumisen yhteydessä virkailijalle. Easypark- ja Parkman-käyttäjät voivat maksaa puhelimella. Huomioithan, että pysäköintisovellus voi mahdollisesti veloittaa erillistä palvelumaksua.

Maksamalla pysäköinnin pysäköintiautomaattiin/sovelluksen kautta, voit sujuvoittaa hotelliin sisäänkirjautumista itsepalveluautomaatin kautta.

Päiväkokousvieras, voit käyttää veloituksetta (maksimissaan klo 23 saakka) hotellimme pysäköintialueita kokouksen ajan ilmoittamalla auton rekisterinumeron meidän kokoushenkilökunnalle tai vastaanottoon.

Sähköauton lataus

Hotellissamme on yhteensä 16 kpl sähköauton 22 kWh – peruslatauspistettä. Sekä pysäköintihallin P1-tasolta, että ravintola Frans & Sophien ja Ehtan takapihan parkkipaikalta löytyy kahdeksan peruslatauspistettä.

Latauspisteen käyttäjällä tulee olla oma kaapeli lataukseen. Pysäköinnin hinta on sama tunti- tai vuorokausiveloitus kuin muilla hotellin pysäköintipaikoilla.

Hotellillamme on käytössä ABC-lataus. Latauspisteen käyttäjällä tulee olla oma kaapeli lataukseen. Tarvitset ABC-latauksen käyttöön myös ABC-mobiilin. Lataa sovellus puhelimeesi ja rekisteröidy käyttäjäksi, jotta sähköauton lataus on ulottuvillasi.

Tarkista latauspisteen voimassa oleva hinta ABC-mobiilista. S-ryhmän asiakasomistajana kerrytät sähköautosi latauksista myös kotitaloutesi kuukausittaista bonuskertymää. Lisätietoja ABC-latauksesta täältä.

Ongelmatilanteissa olethan yhteydessä ABC-latauksen 24 h asiakaspalveluun numerossa 010 76 80080 (0,084 €/min).