Hae varaus

hotel-logo

Aamiainen

Original Sokos Hotel Triplan herkullinen buffet-aamiainen on tarjolla 6. kerroksen ravintola Bölessä arkisin klo 6.30–9.30 ja viikonloppuisin klo 7–11.

Triplan aamiaiselta löydät kaikki aamiaisen suosikit: tuoretta leipää, croisantteja, karjalanpiirakoita ja munavoita, jogurttia, hedelmiä, marjoja, kasviksia, juustoja ja leikkeleitä. Unohtamatta tietenkään lämpimiä ruokia ja pieniä makeita herkkupaloja. Suosittelemme maistamaan talon omaa tuorepuuroa tai yön yli haudutettua ohrapuuroa. Juomaksi voit valita kahvia, teetä tai erilaisia tuoremehuja.

Halutessasi voit myös noutaa vastaanotosta take away -aamiaisen huoneessa nautittavaksi.

Aamiainen erikseen ostettuna

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa aamu, kuin ihana hotelliaamiainen ystävien tai vaikkapa työkavereiden kesken? Aamiaiselle ovat lämpimästi tervetulleita muutkin, kuin majoittuvat vieraat. Aamiaisen hinta erikseen ostettuna: 23 € /hlö. Tee pöytävaraus aamiaiselle tästä >>

Huoneaamiainen

Voit tilata aamiaisen myös suoraan huoneeseen hintaan 23 € / hlö ja lapsille ikävuosien mukaan 3–12 -vuotiaille. Huoneaamiainen on saatavilla arkisin 7.30–10.30 ja viikonloppuisin 8–11.