Menu

Ravintolat

Ravintola Torni

Ravintola Tornissa yhdistellään herkullisia makuja ja visuaalisuutta kokeilunhaluisesti leikitellen, eri kausien ja vuodenaikojen mukaan. Tervetuloa maistelemaan parhaista suomalaisista raaka-aineista valmistettua herkullista ruokaa. Jo vuodesta 1931. Nautinnollisten aterioiden lisäksi ravintola Torni kattaa herkkuja myös sielulle ja silmälle suomalaisen taidekokoelman muodossa.

Aukioloajat ja muuta tietoa:

www.ravintolatorni.fi

 

American Bar

American Barin arvostetut huippuammattilaiset loihtivat nautittavaksesi innovatiivisia drinkkejä. Baarissa yhdistyvät saumattomasti Tornin pitkät perinteet ja nykypäivän kansainvälinen tunnelma. Baarimestareiden korkeakouluksi sanotussa paikassa saat takuuvarmasti asiantuntevaa palvelua ja ihania cocktaileja, samppanjoita ja viinejä. Tervetuloa drinkille tai vaikka kahdelle.

Aukioloajat ja muuta tietoa:

https://www.raflaamo.fi/fi/helsinki/american-bar

          

Ateljee Bar

Nouse ensin hissillä ja sitten hotellin kierreportaita pitkin kaupungin katolle, Ateljee Baariin, 70 metrin korkeuteen. On vaikea sanoa mikä näissä korkeuksissa on parasta: jääkylmät Mojitot, nuorten taiteilijoiden kiinnostavat teokset vai huikea näköala Helsingin ylle. Tule nauttimaan ja kokemaan ne kaikki.

Aukioloajat ja muuta tietoa:

https://www.raflaamo.fi/fi/helsinki/ateljee-bar

 

Pub O'Malley's

Pub O'Malley's on Suomen ensimmäinen irlantilainen pub. O'Malley'sin pöydissä nautitaan iloisesti olutta irkkumusiikin soidessa. Kattavan ja hyvän olutvalikoiman lisäksi tarjolla on pientä palan painiketta, kuten Fish & Chipsiä. O'Malley'sin viikottaiset livekeikat ovat todella suosittuja. Kesäisin voit nautiskella viehättävällä Tornin Piha -kesäterassilla, joka on avoinna säävarauksella. Aitoa irlantilaista tunnelmaa!

Aukioloajat ja muuta tietoa:

https://www.raflaamo.fi/fi/helsinki/pub-omalleys

             

Lue lisää ravintoloista raflaamo.fi »

puhelin
Soita 0201234800 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Yrjönkatu 26 00100, Helsinki
location
Yrjönkatu 26
00100, Helsinki
directions
parking