Ravintolat


Tornissa on Helsingin halutuin ravintolakattaus. Moderni brasserie, ainutlaatuiset baarit ja Tornin kiehtova tunnelma kutsuvat viihtymään ja viipymään. Tornin keittiöstä löytyy aina jotain mielenkiintoista tarjottavaa, eikä hyvä viini lopu kesken.

 

OR Restaurant & Bar

Moderni brasserie OR tarjoaa kasvis- ja kalapainotteisia annoksia laadukkaista ja sesongin mukaisista raaka-aineista Yrjönkadun ja Kalevankadun kulmassa. Ravintolan erikoisuus on näyttävä raw bar, josta voi kokilta tilata esimerkiksi ostereita, alkupaloja ja jälkiruokia. Tekijöiden intohimo näkyy puhtaissa mauissa, huolella työstetyissä makuyhdistelmissä ja yllättävissä yksityiskohdissa.

 

American Bar

American Barissa on yllätyksellisen cocktaillistan lisäksi luvassa ainutlaatuista tunnelmaa, kun baari avautuu alkuperäiselle paikalleen Tornin upean kupolikaton alle. Kaikki juomien ainesosat, kuten siirapit ja marjapölyt, valmistetaan käsityönä Tornin keittiössä. 

          
Ateljee Bar

Kaupungin ensimmäinen kattobaari on nyt kaksikerroksinen. Ylhäisestä sijainnistaan huolimatta Ateljee Barin kynnys on matalalla. Sen tunnelma on yhtä hersyvä ja vapautunut kuin taiteilijan ateljeessa, jossa inspiraatio muotoutuu käsinkosketeltavaksi. Samalla tavalla Ateljee Barissa jokainen pääsee kokemaan huolella valitut juomat ja nauttimaan taidolla työstetyistä herkkupaloista. Koe myös upeat uutuudet All Day Tea sekä Breakfast with A View.

 

Pub O'Malley's

Pub O'Malley's on Suomen ensimmäinen irlantilainen pub. O'Malley'sin pöydissä nautitaan iloisesti olutta irkkumusiikin soidessa. Kattavan ja hyvän olutvalikoiman lisäksi tarjolla on pientä palan painiketta keittiömme antimista. Aitoa irlantilaista tunnelmaa!

puhelin
Soita 0300 870020 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Yrjönkatu 26 00100, Helsinki
location
Yrjönkatu 26
00100, Helsinki
directions
parking