Kokous- ja juhlapalvelut

 

Solo Sokos Hotel Helsingin juhla- ja tapahtumatilat tarjoavat loistavat puitteet ikimuistoisten pienten ja suurten tilaisuuksien järjestämiseen. Sijaintimme Helsingin keskeisimmällä paikalla tekee vieraidesi tulon tilaisuuteesi helpoksi.

Valmistamme tilaisuuksiisi maistuvat tarjottavat toiveidesi mukaisesti. Ammattitaitoinen ja avulias henkilökuntamme pitää huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta.

Juhla- ja kokoustilat

 

Entisen pankkisalin paikalla sijaitseva uniikki juhla- ja tapahtumatila Blomstedt tarjoaa ainutlaatuiset puitteet jopa 200 hengen tilaisuuksiin. Tyylikkäässä ja ajattomassa sisutuksessa on aistittavissa Helsinki Bankin historiallista tunnelmaa. Blomstedt on jaettavissa kahteen pienempään tilaan: Ernestiin ja Märtaan. Blomstedtin yhteydessä on tyylikäs aulatila, johon on mahdollista kattaa ruokia ja juomia näyttävästi esille. Lisäksi juhlatilaan on oma erillinen sisäänkäynti Yliopistonkadun puolelta.

Ensimmäisen kerroksen Hesarin kirjasto -kabinetti sopii noin 30 hengelle vaivattomiin illanviettoihin, after workeille ja rentoon seurusteluun. Tilan varusteluun kuuluu 75 tuumainen tv, josta on ilo seurata esimerkiksi tärkeitä urheilukisoja. Kirjastossa ei ole äänieristystä, jonka vuoksi emme suosittele sitä kokouskäyttöön.

Hotellimme 2. kerroksessa sijaitsevassa Solo-kabinetissa järjestät helposti erilaiset tilaisuudet maksimissaan 25 hengelle. Hotellin sviitit puolestaan sopivat loistavasti pienempien tilaisuuksien järjestämiseen. Varaa sviitti tästä.

Haluatko varata jonkun hotellin ravintolatiloista yksityiskäyttöösi?  Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

 

 

Tutustu ja varaa verkossa
puhelin
Soita 0300 870 020 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Kluuvikatu 8 00100, Helsinki
location
Kluuvikatu 8
00100, Helsinki
directions
parking

Tutustu ja varaa verkossa

Voit tutustua tämän hotellin tiloihin verkossa ja tehdä varauksen helposti ja nopeasti.

Tutustu ja varaa verkossa

Tilat ja henkilömäärät

Nimi U-pöytä Diplomaatti Tuolirivi Luokka Cocktail Ruokailu, buffet Ruokailu, pöytiintarjoilu Koko / m2
Blomstedt 160 80 200 140 84 150
Hesarin kirjasto -kabinetti 30 20
Solo-kabinetti 25 55