Ravintolat

Pub Adjutantti

Viihtyisä seurusteluravintola Pub Adjutantti Original Sokos Hotel Presidentin ja Pressan aulan yhteydessä on kaupunkilaisten olohuone ja hotellivieraiden rentoutumispaikka. Illan alkua siivittää vaikkapa lasillinen helmeilevää siideriä tai tuopillinen kuohuvaa olutta. Pubista saat myös pientä purtavaa ja samalla voit lukea uusimmat aikakausi- ja sanomalehdet.

Pubissa on myös usein livemusiikkia. Tervetuloa rentoutumaan!

 

ti-to 16-01
pe-la 16-02
su-ma suljettu

www.raflaamo.fi/fi/helsinki/pub-adjutantti

 

Yökerho Pressa

Valtakunnan virallinen yökerho Pressa on aikuiseen makuun suunniteltu tyylikäs tapahtumapaikka, jossa miellyttävä ilmapiiri sekä laadukas ja monipuolinen viihdetarjonta kohtaavat. Pressan lavalle nousevat viikonloppuisin viihdemaailman huippuartistit aina päivän kuumimmista pop-idoleista legendaarisiin rock-kukkoihin. Pressan karaokessa voit laulaa itsesi tähdeksi ja bailata aamun pikkutunneille saakka.

Pressassa järjestät myös ainutlaatuiset juhlat itsellesi tai yrityksellesi. Samalla Original Sokos Hotel Presidentti tarjoaa puitteet majoitukseen ja kokouspalveluihin. Tervetuloa nauttimaan kokonaisvaltaisesta palvelusta!

Sisäänpääsy hotellivieraille 8€, poislukien erikoisillat!

Avoinna pe-la klo 22-04

Esiintyjät, erikoisillat ja lisätietoa näppärästi:
www.pressa.fi

 

Sevilla Bar & Restaurante

Sevilla on Espanjalaista tunnelmaa ja hurmaavia makuja sisältävä rento ruoka- ja seurusteluravintola. 

Sevillassa nautit espanjalaisista ruoista ja ruokaperinteistä. Ruokalistamme on runsas, maukas, monipuolinen, mutkaton ja herkullinen. Pienet tapakset soveltuvat naposteltavaksi tai alkupaloiksi, ja grillissämme paistuvat herkulliset lihat, kanat ja kalat. Aterian kruunaa espanjalainen kuohuviini, cava.

Pääset meille mutkattomasti, joko Antinkadun puoleisesta ovestamme tai hotelli Presidentin sisäänkäynnin kautta. Tervetuloa!

ma-to 11-23
pe 11-24
la 12-24
su 16-22

www.raflaamo.fi/fi/helsinki/sevilla-presidentti

 

Coffee Bar

Vastaanottomme yhteydessä on pieni kahvila Coffee Bar, jonka avulla jano sammuu ja nälkä talttuu ihan mihin aikaan vuorokaudesta hyvänsä. Päivittäin tarjolla vaihtuvia talon erikoisherkkuja niin makeaan, kuin suolaiseen nälkäänkin. Meiltä saa myös lasin huurteista tai vaikka skumpat pikkupurtavan kera.

 

Tilausravintola Presidentti

Presidentin monipuolinen tilatarjonta luo mahdollisuuksia erilaisiin ikimuistoisiin tilaisuuksiin ja juhliin virkistyspäivistä pikkujouluihin ja perhejuhliin. Presidentti-sali sopii isompiin tilaisuuksiin, esimerkiksi häihin. Salin tanssiparketilla voi tanssahdella häävalssin ja muun musiikin tahdissa. Sylvi-salimme taas on kodikas tila rennon arvokkaisiin tilaisuuksiin.

www.raflaamo.fi/fi/helsinki/tilausravintola-presidentti

 

Pöytävaraukset:

S-ryhmän ravintolamyynti,
puh. 020 1234 800, ma-pe klo 8-18

(Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

Pyydä tarjous
puhelin
Soita +358 20 1234 600 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Eteläinen Rautatiekatu 4 00100, Helsinki
location
Eteläinen Rautatiekatu 4
00100, Helsinki
directions
parking