Menu

Nähtävyydet ja tekemistä Helsingissä

Original Sokos Hotel Albert sijaitsee Punavuoressa, joka on yksi Helsingin kalleimmista ja tiheimmin asutuista kaupunginosista. Punavuoressa eli Rööperissa kohtaa kaksi Helsinkiä: keskustan vilinä ja Eiran seesteinen tunnelma. Merenranta ja monet helsinkiläisten suosimat puistot ja kahvilat ovat ihan vieressä.

Punavuoressa sijaitsee mm. Mikael Agricolan kirkko ja Sinebrychoffin eli Koffin alue. Koffin puisto on kesäisin kaupunkilaisten suosima kohtauspaikka eikä historialliseen Kaivopuistoonkaan ole matka eikä mikään. Länsisatama ja Olympia terminaali sijatsevat lähellä, joten mikset liittäisi Helsingin reissuusi myös esimerkiksi vierailua Tallinnaan? Hyvin nukutun yön ja runsaan aamiaisen jälkeen on mukava jatkaa lomailua.

Hotellimme sijaitsee Desing District alueella, joka on täynnä ihastuttavia pikku putiikkeja ja ateljeita. Iso-Roobertinkadun urbaani syke ja useat terassit houkuttelevat viihtymään pidemmänkin aikaa rentoa fiilistä seuraillen. Helsingin pääpyöräväylä Baana sijaitsee aivan hotellimme kulmilla ja pyörällä pääsetkin joutuisasti tutustumaan ihastuttavaan pääkaupunkiimme. Liikkumaan pääset myös rautiovaunulinjoilla 6 ja 3, jotka kulkevat Bulevardilla - ihan vieressä.

 

 

puhelin
Soita +358 20 1234 638 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Albertinkatu 30 00120, Helsinki
location
Albertinkatu 30
00120, Helsinki
directions
parking