Pysäköinti

Triplaparkki sijaitsee osoitteessa Pasilan Tornikuja, Helsinki. Ks. sijainti ja hae reittiohje kartalla » 
 
25 €/vrk (S-Cardilla 20 €/vrk) kun käytät Moovy-sovellusta
Lataa Moovy-sovellus jo ennen parkkihalliin ajoa. Triplaparkissa ei käytetä lipukkeita, vaan pysäköinti käynnistyy automaattisesti rekisteritunnuksen avulla. Ilmoita pysäköinnistä heti hotelliin saapuessasi vastaanotossa.
Maksu hotellin vastaanottoon. 
 
Jos et ole Moovy-sovelluksen käyttäjä, maksa pysäköintisi lähtiessäsi maksupisteellä: aloita syöttämällä auton rekisteritunnus. Tässä tapauksessa hinta on Triplaparkin normaalin hinnaston mukainen, max. 50 €/vrk. 
 
Parkkihalliin voi ajaa myös osoitteesta Firdonkatu 2, mutta Pasilan Tornikujalta on suorempi reitti hotellimme asiakkaille suositelluille pysäköintipaikoille. 
 
Ajoneuvon maksimikorkeus parkkihallissa 2,3 m.
 
Suosittelemme P3-kerrosta
P3-kerroksessa on hyvin pysäköintitilaa. Keskellä hallia sijaitsevasta keltaisesta hissiaulasta on pääsy suoraan hotellin C, L, & M -kerroksiin. Hotelliin pääsee myös hissillä, joka on merkitty Sokos Hotelleja muistuttavalla punaisella värillä. 
 
Hotellille tuovan hissin välittömässä läheisyydessä on sinisellä opastevalolla merkittyjä invapysäköintipaikkoja sekä valkoisella valolla merkittyjä sähköauton latauspisteitä.
 
P3-kerroksesta löytyy täyden palvelun autopesula, jossa myös auton huolto- ja katsastusmahdollisuus.  
 
Triplaparkissa on autopaikkoja yhteensä 2110, joista 272 sähköautojen latauspaikkoja. Mahdollisuus myös moottoripyöräpysäköintiin.
puhelin
Soita 020 1234 600 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Fredikanterassi 1 B 00520, Helsinki
location
Fredikanterassi 1 B
00520, Helsinki
directions
parking