Menu

Pysäköinti

Triplaparkki sijaitsee osoitteessa Pasilan Tornikuja, Helsinki. Ks. sijainti ja hae reittiohje kartalla » 
 
25 € / vrk (S-Cardilla 20 € / vrk)
Triplaparkissa ei käytetä lipukkeita, vaan pysäköinti käynnistyy automaattisesti rekisteritunnuksen avulla. Ilmoita pysäköinnistä heti hotelliin saapuessasi vastaanotossa.
 
Maksu hotellin vastaanottoon. Pysäköinnistä ei myönnetä bonuksia.
Mikäli myönnetyn edun aika ylittyy, ylimenevä osuus maksetaan pysäköintihallin maksupisteellä. Pysäköinnin asiakaspalvelu sijaitsee P1-kerroksessa ja on avoinna ma-la klo 7-21 ja su klo 10-20.
Jos sinulla on Moovy sovellus käytössä, se aktivoituu kun ajat parkkihalliin, mutta maksua ei synny ja ajanotto katkeaa, kun ajat ulos hallista. Muista vain ilmoittaa vastaanottoon että haluat suorittaa pysäköintimaksun hotelliin.
Etua ei voi myöntää jo päätyneeseen pysäköintiin jälkikäteen.
 
Lisätietoja Mall of Triplan parkista ja muut kuin vuorokausihinnat: https://malloftripla.fi/pysakointi
 
Parkkihalliin voi ajaa myös osoitteesta Firdonkatu 2, mutta Pasilan Tornikujalta on suorempi reitti hotellimme asiakkaille suositelluille pysäköintipaikoille. 
 
Ajoneuvon maksimikorkeus parkkihallissa 2,3 m.
 
Suosittelemme P3-kerrosta
P3-kerroksessa on hyvin pysäköintitilaa. Keskellä hallia sijaitsevasta keltaisesta hissiaulasta on kulku hotelliin kauppakeskuksen kautta. Suoraan hotellin vastaanottoon sekä kokouskeskukseen pääsee kätevimmin hissillä, joka on merkitty Sokos Hotelleja muistuttavalla punaisella värillä. 
 
Hotellille tuovan hissin välittömässä läheisyydessä on sinisellä opastevalolla merkittyjä invapysäköintipaikkoja sekä valkoisella valolla merkittyjä sähköauton latauspisteitä.
 
P3-kerroksesta löytyy täyden palvelun autopesula, jossa myös auton huolto- ja katsastusmahdollisuus.  
 
Triplaparkissa on autopaikkoja yhteensä 2110, joista 272 sähköautojen latauspaikkoja. Mahdollisuus myös moottoripyöräpysäköintiin.
sähköautojen latauspisteet
 
Sähköautoilijoille on Triplassa varattu lähes 300 pysäköintipaikkaa, joissa on latausmahdollisuus. Pysäköintipaikkoja löytyy Triplaparkin kerroksista P2-P4. Julkisten latauspisteiden teho on 22 kW. Latauspalvelu veloitetaan kulutuksen mukaan, 0,23 eur/kWh. Kulutetun sähkön lisäksi veloitetaan normaali pysäköintimaksu. Lataukseen käytetään eParking-sovellusta, ohjeet lataustolpissa.
puhelin
Soita 0300 870 000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Fredikanterassi 1 B 00520, Helsinki
location
Fredikanterassi 1 B
00520, Helsinki
directions
parking