Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Vaakuna, Hämeenlinna

Hotellit kartalla

Original Sokos Hotel Vaakuna, Hämeenlinna

Original Sokos Hotel Vaakuna, Hämeenlinna - Suomen onnellisin järvihotelli!

Original Sokos Hotel Vaakuna on originelli Sokos hotelli, jossa huokuu vahvasti aitous, onnellisuus, iloisuus ja rentous. Hotelli on "onnellisten ihmisten hotelli ja ravintola järven rannalla".

Hotellipäällikkö Jouni Kämäri juttelee hyvin usein seuraavaa: "Kun asiakkaan kanssa koemme yhdessä onnistuneemme vierailussa, niin huomaan kuinka tuo tunne on yhteinen aito ilo". Tätä on onnellinen vierailu. Sen täytyy tuntua!

Hotellissa sinulla on mahdollisuus rauhoittua Vanajaveden äärellä, kävellä tai pyöräillä upeaa rantareittiä tai vaikka lähteä melomaan ja nauttimaan upeasta luonnosta. Talvisin henkeä salpaava järvimaisema saa pysähtymään. Kesäisin voit tuntea järven tuulahduksen terassillamme, josta järveen on matkaa terassin kaiteen verran.

Hotellin uniikki ravintola on nimeltään Le Blason, joka on ranskaa ja tarkoittaa vaakunaa. Ravintola panostaa vahvasti erittäin laadukkaisiin raaka-aineisiin, rehellisiin makuihin ja yhdessä syömiseen.
Ravintolan erikoisuutena on pitkillä lankuilla tuotavat herkut, joita jaetaan pöytäseurueen kesken.  Tämän kokonaisuuden nimi on Tete à Tete joka tarkoittaa kasvotusten. Keittiömestari Matti Saarisen sanoin "Minulle tärkeintä on, että minun tekemä ruoka maistuu ja myös TUNTUU"!

Hotelinjohtaja Jani Aaltonen kertoo hänelle tärkeimmän asian. "Hämeenlinnan Vaakuna ei ole vain hyvät puitteet omaava hotelli vaan sen tärkein asia on hotellin henkilökunta". Meille sinun vierailusi onnellisuuden tae on onnellinen henkilökunta, joka haluaa olla sydämestään palvelemassa juuri sinua!

Tervetuloa onnelliseen Hämeenlinnan Vaakunaan!

 

 

 

 

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Hämeenlinna on kaunis ja vireä kaupunki tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Vilkkaan kulttuurielämän ja Hämeen keskiaikaisen linnan ohella kaupungissa on upeita maisemia ja luonnonläheistä tekemistä. Suosittuja käyntikohteita Linnan lisäksi ovat Verkatehtaan kulttuuri- ja kongressikeskus, kaupunginteatteri, Museo Militaria sekä kaunis kaupunginpuisto.