Menu

Palvelut lapsiperheille

Tervetuloa Espoon Tapiolaan! Original Sokos Hotel Tapiola Garden toivottaa lapsiperheet lämpimästi tervetulleiksi. Tapiolasta ja sen lähiseuduilta löytyy paljon erilaista tekemistä kaikenikäisille lapsille. Tutustu tästä Onni Oravan menovinkkeihin Espoossa! 

PERHEILLE SOPIVAT HUONEET

 

Perheille suosittelemme lisävuoteellisia Standard Twin ja Superior Twin -huoneita. Perheen on myös mahdollisuus majoittua kahdessa väliovella toisistaan erotettavassa huoneessa. Vastaanottomme neuvoo mielellään sopivan huoneen varauksessa.

Huoneisiin on mahdollista saada myös pinnasänky perheen pienimmille. Valitse varatessasi, nukkuuko lapsi vanhempien kanssa samassa sängyssä vai pinnasängyssä. Perheen pienimille huoneisiin viedään myös potta valmiiksi.

Huoneissa oleviin TV:siin on asennettu Chromecast, jolla voit striimata lapsesi lempiohjelman suoraan puhelimesta tai läppäriltä.

LAPSILLE OMA HUONE?

 

Jos matkaan on tulossa isompia lapsia tai teinejä, suosittelemme myös varaamaan erikseen lasten lisähuoneen (alk. 55 €/yö). Lisähuone on varattavissa asiakasomistajahintaisen huoneen yhteydessä 2-15-vuotiaille lapsille.

RUOKAILU HOTELLISSA

 

Aamiainen nautitaan Grill It! -ravintolassa hotellin ensimmäisessä kerroksessa. Runsaasta aamupalabuffetistamme löytyy maistuvia vaihtoehtoja kaikenikäisille lapsille erikoisruokavaliot huomioiden.

Grill It! -Ravintolasta löytyy myös lapsille oma ruokalista, voit tutustua menuun tästä! 

Mikäli teillä on tarvetta lasten ruoan lämmittämiselle, voitte kysyä siihen apua vastaanotostamme.

puhelin
Soita 0300 870 000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Tapionaukio 3 02100, Espoo
location
Tapionaukio 3
02100, Espoo
directions
parking