Kulkuyhteydet: Satama

Lähin hotelliamme sijaitseva satama on Helsingin Jätkäsaaressa sijaitseva Länsiterminaali. Oman auton lisäksi hotellillemme pääsee seuraavin tavoin:

 

1)      Raitiovaunu + metro

 

Länsiterminaalilta kulkee raitiovaunu 7, joka pysähtyy Kampintorilla. Lipun saatte ostettua länsisataman lipunmyyntiautomaatista, ja teidän tulee valita matkalipun tyypiksi "seutu". Lippu on voimassa 80 minuuttia, ja siinä ajassa teidän pitäisi ehtiä Tapiolaan, jolloin voitte käyttää samaa lippua myös metrossa. Kun jäätte Kampintorilla raitiovaunusta, näette Kampin ostoskeskuksen edessänne, ja sieltä löytyy myös Espoon suuntaan kulkeva metro

 

Kampista pääsette siirtymään suoraan metroon. Teidän tulee valita metro, jonka pääteasemana on Tapiola tai Matinkylä. Metropysäkki, jolla teidän tulee jäädä pois, on Tapiola. Metromatka on n. 15 minuuttia. Nouskaaa liukuportaat ylös asti ja kun tulette ulos, kääntykää oikealle. Hotellimme tulee kauppakeskus AINOAn jälkeen näkyviin.

 

2)      Taksi

 

Länsiterminaalin luota löydätte taksiaseman, josta voitte hypätä taksiin. Taksimatka hotellillemme kestää n. 20-30 minuuttia liikenteestä riippuen. Hinta matkalle on noin 25-30€.

puhelin
Soita +358 20 1234 616 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Tapionaukio 3 02100, Espoo
location
Tapionaukio 3
02100, Espoo
directions
parking