Kulkuyhteydet: Satama

Lähin hotelliamme sijaitseva satama on Helsingin Jätkäsaaressa sijaitseva Länsiterminaali. Oman auton lisäksi hotellillemme pääsee seuraavin tavoin:

 

1)      Raitiovaunu + metro

 

Länsiterminaalilta kulkee raitiovaunu 7, joka pysähtyy Kampintorilla. Lipun voi ostaa länsisataman lipunmyyntiautomaatista tai HSL;n mobiilisovelluksella. Valitse matkalippu AB-vyöhkkeell. Lippu on voimassa 80 minuuttia ja samaa lippua voi käyttää myös metrossa. Kun jäät Kampintorilla raitiovaunusta, näet Kampin ostoskeskuksen edessäsi. Kauppakeskus Kampin sisältä löytyy myös Espoon suuntaan kulkeva metro

 

Kampista pääsee siirtymään suoraan metroon. Oikean metron päätepysäkki on Matinkylä tai Tapiola. Pysäkki, jolla tulee jäädä pois, on nimeltään Tapiola. Metromatka kestää n. 15 minuuttia.  Kun nouset metrosta laiturialueelle, lähde valkoisen EMMA patsaan suuntaan (Länsituuli laiturit 1-7) liukuportaisiin. Nouse liukuportaat ylös asti ja ulos tullessasi käänny oikealle. Original Sokos Hotel Tapiola Garden tulee kauppakeskus AINOAn jälkeen näkyviin.

 

2)      Taksi

 

Länsiterminaalin luota löydätte taksiaseman, josta voitte hypätä taksiin. Taksimatka hotellillemme kestää n. 20-30 minuuttia liikenteestä riippuen. Hinta matkalle on noin 25-30€.

puhelin
Soita 0300 870 000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Tapionaukio 3 02100, Espoo
location
Tapionaukio 3
02100, Espoo
directions
parking