Henkilökunta suosittelee

Tapiolaa on kutsuttu puutarhakaupungiksi sen syntymästä saakka ja Tapiolan ympäristöä pyritään kehittämään alkuperäisen ajatuksen puitteissa jatkuvasti. Hotellin vieressä on talvisin tekojäärata ja suosittelemme ottamaan luistimet mukaan. Ulkoilun jälkeen hotellin saunaosasto tarjoaa lämpimät löylyt. Kauppakeskus Ainoa on noussut naapuriimme syksyllä 2013 ja se on yhä laajentunut keväällä 2017.

 

Liikuntaa etsivien ei tarvitse lähteä kauas; merelliset lenkkeilypolut ovat aivan vieressä ja läheisessä keilahallissa kuluu mukavasti aikaa. Kesäpäivän voi viettää lähistöllä Tapiola Golfissa, 18-reikäinen links-tyyppinen kenttä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet vaativallekin golffarille. Tapiolan Tennispuistossa on 7 sisäkenttää ja lisäksi kesäisin ulkokenttiä, joilla aika kuluu rattoisasti.

 

Näyttelykeskus WeeGeen neljä museota hemmottelevat kulttuurinnälkäisiä. Suosittelemme myös vierailemaan uusitussa elokuvateatteri Kino Tapiolassa tai vaikkapa nauttimaan teatteriesityksestä Espoon Kaupunginteatterissa!

 

Tapiolasta ja sen lähiympäristöstä löytyy myös lukuisia muita tapahtumia. Lisätietoja tapahtumista löytyy tapahtumien internetsivuilta ja osoitteesta www.visitespoo.fi

Pyydä tarjous
puhelin
Soita +358 20 1234 616 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Tapionaukio 3 02100, Espoo
location
Tapionaukio 3
02100, Espoo
directions
parking