Henkilökunta suosittelee

Tapiolaa on kutsuttu puutarhakaupungiksi sen syntymästä saakka. Hotellin vieressä on talvisin tekojäärata ja suosittelemme ottamaan luistimet mukaan. Ulkoilun jälkeen hotellin saunaosasto tarjoaa lämpimät löylyt. Uusi kauppakeskus Ainoa on noussut naapuriimme syksyllä 2013 ja Stockmann palvelee kivenheiton päässä.

Liikuntaa etsivien ei tarvitse lähteä kauas; merelliset lenkkeilypolut ovat aivan vieressä ja keilahallissa sekä uimahallissa vierähtää helposti useampikin tunti. Kesäpäivän voi viettää vasta avatussa Tapiola Golfissa, 18-reikäinen links-tyyppinen kenttä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet vaativallekin golffarille.

Näyttelykeskus WeeGeen viisi museota hemmottelevat kulttuurinnälkäisiä. Suosittelemme myös vierailua uusitussa elokuvateatteri Kino Tapiolassa tai vaikkapa nauttimaan teatteriesityksestä Espoon Kaupunginteatterissa!


Tapiolasta ja sen lähiympäristöstä löytyy myös lukuisia muita tapahtumia. Lisätietoja tapahtumista löytyy tapahtumien internetsivuilta ja osoitteesta www.visitespoo.fi

Pyydä tarjous
puhelin
Soita +358 20 1234 616 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Tapionaukio 3 02100, Espoo
location
Tapionaukio 3
02100, Espoo
directions
parking