Menu

Nähtävyydet ja tekemistä Espoossa

Original Sokos Hotel Tapiola Garden sijaitsee Tapiolan keskustassa, kauniissa kulttuurimaisemassa. Tapiola uudistuu nyt vahvasti. Vieressä sijaitsee Kauppakeskus AINOA, josta löytyy jos jonkinlaista kauppaa ja liikettä. Espoon luonto, merelliset aktiviteetit ja muut mahdollisuudet houkuttavat tutustumaan kaupunkiin Tapiolaa kauemmaskin.

Hotellin vieressä ihastuttaa Tapiolan Keskusallas suihkulähteineen. Kesällä altaalla voi harrastaa suppailua ja muita vesiaktiviteetteja. Touhua voi seurata ravintola Grilli it!:in terassilta käsin kylmä juoma lasissa. Talvella allas jäädytetään luistinradaksi - testaa vieläkö pysyt luistimilla! Luistelun jälkeen maistuvat löylyt hotellin saunassa sekä lasi lämmintä juomaa ja hyvä grilliannos ravintolassamme.

Liiku ja rentoudu!

Lähde lenkille. Merelliset lenkkeilypolut alkavat käytännössä hotellin ovelta. Tai lainaa meiltä polkupyörä ja katsele Tapiolan maisemia satulasta käsin. Helsinkiinkään ei ole pitkä pyrähdys.

Läheinen keilahalli, Tapiolan Tennispuisto sekä kesällä avoinna oleva Tapiola Golf sopivat pallopelien ystäville. Tapiola Golfin 18-reikäinen links-tyyppinen kentää tarjoaa erinomaiset pelimahdollisuudet vaativallekin pelaajalle. Tapiolan Tennispuistossa on seitsemän sisäkenttä ja lisäksi ulkokenttä kesäisin.

Tai jos et jaksa lähteä hotellilta, liiku kuntohuoneessamme, sauno ja käy uimassa.

Etkö ehdi arkena ostoksille? Hotellilomaan se kuuluu.

Tapiolassa teet hyviä ostoksia. Hotellin vieressä sijaitsee kauppakeskus Ainoa. Keskuksesta löytyy yli 50 liikettä lelukaupasta vaateliikkeisiin ja eläintarvikekaupoista kahviloihin.

Jos olet liikkeellä autolla, ajat läheiseen Ison Omenan kauppakeskukseen vajaat 10 minuuttia. Isoon Omenaan pääsee myös kätevästi metrolla.

Espoo on kulttuurikaupunki

Näyttelykeskus WeeGeen neljä museota hemmottelevat kulttuurinnälkäisiä. Lapset rakastuvat lelumuseo Hevosenkengän aarteisiin. Modernin taiteen museo EMMA esittelee kiinnostavia näyttelyitä ympäri vuoden.

Suosittelemme myös vierailemaan uusitussa elokuvateatteri Kino Tapiolassa tai nauttimaan teatteriesityksestä Espoon Kaupunginteatterissa!

Tapiolassa ja sen lähiympäristössä tapahtuu ympäri vuoden konserteista elokuvafestivaaleihin. Lisätietoja tapahtumista löytyy tapahtumien internetsivuilta ja osoitteesta www.visitespoo.fi

puhelin
Soita 0300 870 000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Tapionaukio 3 02100, Espoo
location
Tapionaukio 3
02100, Espoo
directions
parking