Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Hotellit kartalla

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Iloisia uutisia! Olemme jälleen avoinna. Tervetuloa!
 

Tapiolan oma kohtaamispaikka

Ori­gi­nal Sokos Hotel Ta­pio­la Gar­den on es­poo­lai­nen koh­taa­mis­paik­ka ke­hit­ty­vän Ta­pio­lan kes­kel­lä, hy­vien kul­ku­yh­teyk­sien ää­rel­lä. Pal­ve­lu on ys­tä­väl­lis­tä ja asu­mi­nen ko­di­kas­ta. Lähes kai­kis­sa huo­neis­sam­me on myös par­ve­ke.

Vie­res­säm­me ole­val­la Ta­pio­lan keskusaltaalla tapahtuvaa toimintaa suih­ku­läh­tei­neen voi seu­rail­la Grill it! -ra­vin­to­las­tam­me käsin. Ra­vin­to­lan mo­ni­puo­li­nen lista yh­dis­te­lee pe­rin­tei­set gril­laus­tai­dot sekä erin­omai­set raaka-ai­neet. Grill it!:in ydin on puu­hil­ligril­li, jolla ruo­kaan saa­daan erin­omai­nen maku.

Tapiola Garden on lähellä kaikkea: shoppailu on helppoa vieressä olevassa AINOA-ostoskeskuksessa, liikuntamahdollisuuksia löytyy lähistöltä runsaasti sekä kulttuuria janoaville Tapiolassa on museokeskus WeeGee, Espoon kulttuurikeskus sekä Espoon Kaupunginteatteri.

Sydämellisesti suomalainen hotellimme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi kodinomaiseen Tapiola Gardeniin!

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Espoon matkailumaailma on sekoitus luontoa ja kulttuuria maustettuna hauskanpidolla. Suomen toiseksi suurin kaupunki, Helsingin vieressä, tarjoaa aktiivisen lomailu- ja vapaa-ajanviettoympäristön kaikkina vuodenaikoina: luontoelämyksiä, taidenäyttelyitä, SM-liiga -jääkiekkoa, kansainvälistä huippumusiikkia ja paljon muuta.