Menu
KGB-museo Viru Tallinna, Original Sokos Hotel Viru

Virun KGB-museo

Hissikään ei kulje 23. kerrokseen asti, jossa sijaitsee museo. Täällä palataan hetkessä neuvostoaikaan. KGB-museo esittelee kaksi eri maailmaa, neuvostopropagandan luoman näennäismaailman ja toisen, moniulotteisen reaalimaailman. Museossa on esineistöä ajoilta, jolloin vieraita ja henkilökuntaa vakoiltiin KGB:n väen toimesta Virun ylimmästä kerroksesta käsin. Museoon pääsee ainoastaan meidän oppaan kanssa. 

Liput (aina tilattava tai ostettava etukäteen) EST, FIN, ENG & RUS myynnissä: www.viru.ee

Tiedustelut ja varaukset: Original Sokos Hotel Viru, Myyntipalvelu, puh. +372 6 809 300, ma-pe klo 8-18 tai viru.reservation@sok.fi

Ryhmille voi varata kierroksia kaikille viikonpäiville. Poikkeukset myös virallisesta aikataulusta sekä kielivaihtoehdoista ovat mahdollisia.

Lippu 12 € (tammikussta 2023 13 €)
Lapset 9 v saakka MAKSUTTA
Lapset 10-15 v 6 € (tammikussta 2023 6.50 €)

 

HOTELLI VIRU 50. JUHLAVUODEN POP-UP-JUHLANÄYTTELYT MUSEOSSA
Hotellin avaamisvuonna 1972 Virossa vietettiin täysin muita merkkipäiviä kuin nykyisin. Jotkut niistä on unohdettu pysyvästi, joitain vietetään edelleen. Jotkut saavat kulmat kurtistumaan ihmetyksestä. Millaisia ovat tarinat ja perinteet niiden takana? Museo-oppaamme esittelevät juhlavuonna pysyvän näyttelyn lisäksi aikakausien merkkipäiville omistettuja pop-up-näyttelyitä. On, mistä kertoa. Kuulemme kuitenkin mielellämme myös vieraiden tarinoita kyseisistä aiheista.