Menu

Lahden Kaupunginmuseot

Radio ja TV-museo Lahden Mastola www.lahdenmastola.fi

 

Kulje läpi Suomen televisio-historian ja tutustu aikanaan maailman tehokkaimpaan lähetyskalustoon ikonisten radiomastojen luona. Tule ja testaa miten museon green screen -studiossa sinäkin pääset Lahden suurmäen hyppyrin nokkaan, uskallatko? Uutisankkurin tehtävä kameran edessä ei ole helppo vai onko? Tule kokeilemaan! Mutta ennen televisiokameran eteen marssimista on tärkeää kulkea maskeerauksen ja puvustamon kautta.

  

Lahden Hiihtomuseo www.hiihtomuseo.fi

 

Eleillä toimiva mäkihyppysimulaattori tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden ponnistaa maineeseen Lahden suurmäestä. Mäkihyppysimulaattorissa pääset testaamaan mäkikotkan taitosi. Mäkihyppysimulaattori vie sinut ylös torniin ja tuo sinut alas "rännistä". 3D-pelissä pääset eläytymään mäkihypyn hurjaan tunnelmaan. Päivän top ten -lista pyörii herkeämättä ja hyppykuningas vaihtuu tunnista toiseen. Porukalla voit kisailla Selän herruudesta koe- ja kilpailukierroksineen. Hyppykokemus on aidon kaltainen, vain hengenvaara puuttuu!

 

Käytössä on myös ampumahiihdon laserammuntapiste, jossa voi haastaa kaverin pistooli-  ja kivääriammunnassa. Ampumahiihto on vaativa laji monipuolisuutensa takia. Kun on ensin tehnyt lihaskuntoa vaativan suoritteen ladulla, voi tähtääminen tarkassa ampumasuoritteessa olla hankalaa. Infrapunasäteellä toimiva EKO AIMS -ase tarjoaa mahdollisuuden tähtäysharjoitteluun. Vihreän valon saat syttymään osumasta ja punaisen hutilaukauksesta. Montako sakkokierrosta joudut kiertämään?