Etusivu

Hae varaus

Ennakkovarmennus

content-page-hero-image

Ennakkovarmennus sisäänkirjautumisen yhteydessä

Sokos Hotellit Suomessa ovat ottaneet käyttöön sisäänkirjautumisen yhteydessä tehtävän ennakkovarmentamisen 1.1.2019 alkaen. Hotellin vastaanotto tekee sisään kirjautuvan asiakkaan maksukortille yöpymisen arvon mukaisen katevarauksen.

Jos asiakas maksaa laskulla tai yöpyminen on maksettu ennakkoon, tehdään asiakkaan kortille 50 € suuruinen ennakkovarmennus. Summaa voi käyttää esimerkiksi hotellin palveluiden maksamiseen huonelaskulla, ja katevaraus puretaan vierailun jälkeen, jos kuluja ei ole. Ryhmän ollessa kyseessä ennakkovarmennus voidaan tehdä matkanjohtajan maksukortille, mikäli tämä suostuu vastaamaan ryhmän mahdollisista ylimääräisistä kuluista.

Ennakkovarmennus parantaa entisestään turvallista maksamista hotelleissamme. Näin toimiessamme asiakkaan maksukortti on koko ajan hänen omassa hallussaan. Lisäksi asiakkaan korttitieto ei ole koskaan kenenkään muun tiedossa kuin asiakkaalla itsellään. Ennakkovarmennus on kansainvälisesti tavallinen käytäntö hotelliin saavuttaessa, vaikka sen käyttö Suomessa on ollut vielä verrattain vähäistä.

Ennakkovarmennus voidaan tehdä miltä tahansa sirulliselta maksukortilta, mukaan lukien yhdistelmäkorttien debit-puoli sekä Visa Electron. Ennakkovarmentamisen lisäksi asiakkaalta pyydetään kirjallinen lupa jälkiveloitusten hoitamiseen, esimerkiksi huonelaskulle siirrettyä unohtunutta minibar- tai ravintolalaskua varten.