Hae varaus

Earth Hour 2024

Earth Hour on maailmanlaajuinen ympäristötapahtuma ja kansanliike, jossa näytämme valomerkin luonnon ja ilmaston puolesta. Seuraavan kerran Earth Hour järjestetään 23.3.2024 klo 20.30–21.30.

WWF:n Earth Hour on kansainvälinen, maailman laajimmalle levinnyt ympäristötapahtuma. Gallupien mukaan noin 1,5 miljoonaa suomalaista ilmaisee vuosittain huolensa ympäristön tilasta osallistumalla Earth Houriin. Tapahtumaan osallistuu myös satoja organisaatioita ympäri maata oppilaitoksista yrityksiin ja kunnista järjestöihin.

Sokos Hotellit ovat ilmastotyön edelläkävijöitä

Sokos Hotels -ketju käyttää koko muun S-ryhmän tavoin suurelta osin uusiutuvaa sähköä. Varmistamme aina sähkön alkuperän alkuperätakuilla.

S-ryhmä on itse yksi Suomen suurimmista tuulivoiman tuottajista ja selvästi suurin aurinkosähkön tuottaja ja käyttäjä. Hotelliemme ja muiden toimipaikkojemme katoilla ja pihamailla on nyt lähes 100 000 aurinkopaneelia.

S-ryhmän ilmastotavoitteet ovat Suomen kunnianhimoisimpia: emme tähtää vain hiilineutraalisuuteen, vaan aiomme olla hiilinegatiivinen vuodesta 2025 eteenpäin. Silloin siis autamme poistamaan ilmasta enemmän hiiltä kuin sinne tuotamme.

Ilmastotavoitteemme voivat onnistua vain, jos saamme omat ilmastopäästömme kuriin. Tavoitteemme on, että vuonna 2030 päästömme ovat pudonneet 90 prosenttia vuoden 2015 tasosta. Uusiutuvan energian lisäksi siinä auttavat energiatehokkuuden jatkuva parantaminen ja muun muassa kylmälaitteista syntyvän lämmön hyödyntäminen kiinteistöjen lämmittämisessä.

Sokos Hotellien ja S-ryhmän ilmastotyö on kansainvälisessä CDP-ilmastoarvioinnissa saanut arvosanan A. Arvosanaan on yltänyt Suomessa vain seitsemän yritystä, ja S-ryhmän osana olemme ainoa hotelliketju tässä ilmastotyön edelläkävijöiden ykkösluokassa.

Lisätietoa Earth Hour -tapahtumasta: https://wwf.fi/earthhour/

Tee sinäkin lupaus maapallolle. Ilmoittaudu mukaan WWF:n Earth Houriin tästä

Alla hotelliemme Earth Hour -tekoja:

Helsinki, Original Sokos Hotel Vaakuna »

Helsinki, Solo Sokos Hotel Torni »

Hämeenlinna, Original Sokos Hotel Vaakuna »

Iisalmi, Original Sokos Hotel Koljonvirta »

Kuopio, Original Sokos Hotel Puijonsarvi »

Lahti, Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone »

Oulu, Original Sokos Hotel Arina »

Seinäjoki, Original Sokos Hotel Lakeus »

Seinäjoki, Original Sokos Hotel Vaakuna »

Tallinna, Original Sokos Hotel Viru »

Turku, Original Sokos Hotel Kupittaa »

Turku, Original Sokos Hotel Wiklund »

Turku, Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone »