Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Superior Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Ett rum i Superior-kategori, inrett i skandinavisk stil, ligger på någon av hotellets översta våningar. Superior-rummet (ca 25 m2) har separata sängar samt en väggsäng (90 200) för en tredje person som övernattar mot tilläggsavgift. Rummet har ett stort fönster som sträcker sig över en hel väggbredd. Fönstret vetter mot flygplatsen och det är trevligt att titta ut över flygplanen som startar och landar. Alla rum har gratis trådlös internetuppkoppling, egen luftkonditionering, förvaringsbox, skrivbord, strykredskap, hårtork, minibar och dusch. Alla hotellrum är rökfria. Till Superior-rummets tilläggsutrustning hör vattenkokare med ett urval av kaffe, te och kakao, två flaskor källvatten, badrockar och tofflor samt individuellt förpackade badartiklar (schampo, hårbalsam, fuktighetskräm).

Superior Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Ett rum i Superior-kategori, stilfullt inrett i skandinavisk stil, ligger på någon av hotellets översta våningar. Det rymliga rummet (ca 25 m2) har dubbelsäng och ett stort fönster som sträcker sig över en hel väggbredd. Alla rum har gratis trådlös internetuppkoppling, egen luftkonditionering, förvaringsbox, skrivbord, strykredskap, minibar, hårtork samt dusch eller badkar och dusch. Alla hotellrum är rökfria. Till Superior-rummets tilläggsutrustning hör vattenkokare med ett urval av kaffe, te och kakao, två flaskor källvatten, badrockar och tofflor samt individuellt förpackade badartiklar (schampo, hårbalsam, fuktighetskräm ).

Standard Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Ett rymligt rum med dubbelsäng, inrett i skandinavisk stil, har ett fönster som ger mycket ljus eftersom det sträcker sig över en hel väggbredd. Alla hotellrum har gratis trådlös internetuppkoppling, egen luftkonditionering, förvaringsbox, skrivbord, strykredskap, minibar, hårtork samt dusch eller badkar och dusch. Alla hotellrum är rökfria.

Standard Twin, möjlighet att sätta in extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Ett rum (ca 25 m2) inrett i skandinavisk stil, har separata sängar samt en väggsäng (90 x 200) för en tredje person som övernattar mot tilläggsavgift. Rummet har ett stort fönster som ger mycket ljus eftersom det sträcker sig över en hel väggbredd. Alla rum har gratis trådlös internetuppkoppling, egen luftkonditionering, förvaringsbox, skrivbord, strykredskap, hårtork, minibar och dusch. Alla hotellrum är rökfria.

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Ett rum med två separata sängar, inrett i skandinavisk stil. Rummet har ett fönster som ger mycket ljus eftersom det sträcker sig över en hel väggbredd. Alla hotellrum har gratis trådlös internetuppkoppling, egen luftkonditionering, förvaringsbox, skrivbord, strykredskap, minibar, hårtork samt dusch eller badkar och dusch. Alla hotellrum är rökfria.

Standard Twin, möjlighet till två extrasängar

Enkelsängar

Sök lediga rum

Ett funktionellt familjerum inrett i ljusa färger. Rummet har två separata sängar samt två väggsängar (90 x 200) för två barn mot tilläggsavgift. Rummet har ett fönster som ger mycket ljus eftersom det sträcker sig över en hel väggbredd. Alla rum har gratis trådlös internetuppkoppling, egen luftkonditionering, förvaringsbox, skrivbord, strykredskap, hårtork, minibar och dusch. Alla hotellrum är rökfria.

Superior Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

Ett rum i Superior-kategori, inrett i skandinavisk stil, ligger på någon av hotellets översta våningar. Superior-rummet (ca 25 m2) har två separata sängar och ett stort fönster som sträcker sig över en hel väggbredd. Alla rum har gratis trådlös internetuppkoppling, egen luftkonditionering, förvaringsbox, skrivbord, strykredskap, minibar, hårtork samt dusch eller badkar och dusch. Alla hotellrum är rökfria. Till Superior-rummets tilläggsutrustning hör vattenkokare med ett urval av kaffe, te och kakao, två flaskor källvatten, badrockar och tofflor samt individuellt förpackade badartiklar (schampo, hårbalsam, fuktighetskräm).

Suite

Dubbelsäng

Sök lediga rum

De öppna och ljusa sviterna ligger på hotellets översta våning (12:e vån.). Den rymliga sviten (50 m2) har separat vardagsrum, sovrum och badrum samt en stor garderob. Sovrummet är utrustat med en stor dubbelsäng (200 200) och platt-TV. I vardagsrummet finns en trivsam soffgrupp, platt-TV, en väggsäng (90 200) för en tredje person som övernattar mot tilläggsavgift, mikrovågsugn, servis för fyra personer samt kylskåp med minibarprodukter som debiteras separat. Till svitens tilläggsutrustning hör vattenkokare med ett urval av kaffe, te och kakao samt två flaskor källvatten. Badrummet i sviten är utrustat med dusch och badkar, badrockar och tofflor, hårtork samt individuellt förpackade badartiklar (schampo, hårbalsam, fuktighetskräm, fast tvål, rakhyvel, vanity kit, sytillbehör, duschmössa, tandborste och tandkräm). Alla hotellrum har gratis trådlös internetuppkoppling, egen luftkonditionering, förvaringsbox, skrivbord och strykredskap. Alla rum är rökfria.