Sök bokning

hotel-logo

Parkering

Parkeringsfaciliteterna för Break Sokos Hotel Flamingo finns i det täckta parkeringsgaraget vid Flamingo Entertainment Centre. Parkering är kostnadsfri för hotellgäster.

Parkering är gratis i de platser som är reserverade för hotellet och i de fem timmars parkeringsplatserna som är reserverade för mötesgäster. Var vänlig och registrera din bil så snart du kommer till hotellet.

Parkeringshallen är belägen på Tasetie 8, Vantaa.

För att registrera

När du checkar in på hotellet, kör till den angivna parkeringsplatsen och registrera din bil i hotellets reception på första våningen. Du kan också checka in på Wing-receptionen på nivå A2 på fredagar och lördagar från kl. 15:00 till 18:00.

Parkering för mötesgäster

Om du deltar i ett möte, parkera din bil på en femtimmarsparkering och registrera den med automat vid mötesreceptionen på tredje våningen. Din parkeringstid är 12 timmar.

Kom ihåg att använda parkeringsskivan utöver registreringen!

Tillgänglig parkering

Flamingo-parkeringsgaraget har också tillgängliga parkeringsplatser. På nivå A1 hittar du 3 tillgängliga parkeringsplatser, och på A2 tre till. Enklaste tillgången till hotellet är från dessa nivåer. Tre tillgängliga parkeringsplatser finns också på takterrassen A3. Nivå A1 är på samma nivå som receptionen. Det finns en hissförbindelse till receptionen från andra nivåer på A-sidan.

Laddning för elbilar:

Flamingo Entertainment Centre har också fyra platser reserverade för laddning av elbilar. Laddningsstationerna underhålls av Vantaan Energia. Elbilsladdningsplatser kan inte bokas i förväg och delas med andra kunder på Flamingo Entertainment Centre.

Vägbeskrivning till laddningsstationerna: Laddningsstationerna finns på höger sida av den andra utgången (nivå K2, två våningar ned från gatunivå).

Laddning är föremål för en avgift.