Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Break Sokos Hotel Flamingo

Oavsett om du reser för arbete eller på fritiden kan Break Sokos Hotel Flamingo erbjuda det du önskar av din resa – ett efterlängtat semestermål, ett avkopplande spa, ett fartfyllt äventyr, en lokal för en oförglömlig fest eller en inspirerande konferenslokal – men framför allt en paus från vardagen som ger dig möjlighet att ladda batterierna.

Vårt hotell som ligger i Nordens största nöjes- och köpcentrum Flamingo är unikt i Finland. Ett köpcentrum i tre våningar, tiotals restauranger, en vattenpark, bowlingbanor, biografer, äventyrsspel, ett gym och många andra roliga upplevelser finns bara en hissfärd bort.

Som internationellt flygplatshotell erbjuder vi även allt från en lugn vilopaus för gäster som väntar på nästa flyg till en kostnadsfri shuttle-buss för dem som reser med morgon- och kvällsflyg.

Välj rum efter känsla! Är din favorit trivsamma Energy, levnadsglada Joy, inspirerande Flow eller Harmony som är designat för vuxentid och avkoppling?     

Break Sokos Hotel Flamingo har miljömärket Green Key.

Följ oss:

Instagram: #sokoshotelflamingo

Facebook: Break Sokos Hotel Flamingo

location
Balansvägen 8 01510, Vanda
Balansvägen 8
01510, Vanda
parking
puhelin
+358 20 1234 605 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
fax
+358 20 1234 606

Telekommunikation

På hotellet finns gratis trådlös WiFi (Hotel Guest WLAN).

Individuellt kylsystem

Samtliga rum har rumsspecifik luftkonditionering. Även de gemensamma utrymmena och möteslokalerna har luftkonditionering.