Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Superior Twin, möjlighet till två extrasängar

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Superior-rum som innehåller allt – komfort, mer plats, enkelsängar och parkettgolv. Det var en gång en familj som ville uppleva mer än att bara bo på hotell. De njöt varje stund av dagen och när det blev kväll sov de gott i sina sköna sängar. Sådana historier kan våra Superior-rum berätta.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Det kan vara riktigt trevligt att vara själv. Men om du reser tillsammans med en eller två andra är det här rummet idealiskt. Du behöver bara titta ut genom fönstret för att planera dina utflykter, eftersom hotellet ligger mitt i staden. Men du kan även njuta av lugn och ro eftersom rummen ligger på de övre våningarna. Det var en gång en man som … tja, vem han än var så uppskattade han verkligen det rymliga standardrummet med parkettgolv, enkelsängar och alla sorters bekvämligheter.

Standard Queen

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Varför nöja dig med mindre när du kan njuta av både bekvämlighet och kvalitet! I standardrummen finns parkettgolv, dubbelsäng och underbar utsikt. Du kan välja mellan dusch eller badrum. De tre viktigaste faktorerna på vårt legendariska hotell är: kvaliteten på vår service, läget i närheten av Gamla staden och komforten i varje rum, där det inte har sparats på några utgifter.

Standard Twin

Enkelsängar

Sök lediga rum

På tu man hand är det alltid roligare! Om du reser tillsammans med en kamrat så är detta rum just det riktiga boet för ert stadsäventyr. Allt du ser i rummet är arkitektens moderna visions högre klass. Standardrummet med stiliskt parkettgolv, enkelsängar och alla nödvändiga bekvämligheter mitt i stadscentret.

Standard Family Four

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Ett familjerum med våningssäng och två enkelsängar. Här finns till och med plats för en familj om fem personer. Det här är det idealiska alternativet för barnfamiljer. Förutom gott om plats finns här alla nödvändiga bekvämligheter, från vattenkokare till tvål och en potta för de minsta. Familjer återvänder gärna till vårt hotell eftersom vi uppfyller alla deras behov.

Junior Suite Twin

Enkelsängar, Trägolv, Bastu

Sök lediga rum

Magnifik utsikt, enkelsängar, ett rum lika rymligt som två vanliga rum tillsammans, parkettgolv och till och med privat bastu! Det var en gång en gäst som bara måste ha en bastu. Och sedan fanns det en gäst som ville njuta av sitt bastubadande i en privat bastu. Det fanns många andra gäster som tyckte om den här typen av rum. Trots allt har vi väl alla rätt att njuta av lite lyx.

Suite

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

De största sviterna i hotellet är inredda med antingen bastu eller bubbelbad. Inget går upp mot lyxen av att ha en plats att vara på under resan, och det är precis vad våra sviter kan erbjuda. Vacker utsikt över staden och havet, enkelsängar och parkettgolv, samt separat sovrum och vardagsrum som båda är inredda med HD-TV. Nöjda gäster garanteras varje besök!

SuperiorX Twin, möjlighet till två extrasängar

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Magnifik utsikt, enkelsängar, ett rum lika rymligt som två vanliga rum tillsammans, parkettgolv och möbler av hög kvalitet. Det var en gång en gäst som hade bestämt sig för att prova ett rum med högre kvalitet. Enligt vår information har han bokat samma rum sedan dess, både när han reser själv och när han reser med en eller två bekanta. Det här är vardagslyx.

Junior Suite Queen

Trägolv, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

I den här lyxiga juniorsviten finns en dubbelsäng och privat bastu! Men inte nog med det. Rummet har magnifik utsikt över staden, parkettgolv och en bred soffa som kan göras om till en extrasäng för två. Framför allt är det riktigt njutbart att vara i ett rum fullt av ljus. Du kan göra ett kort stopp och övernatta i rummet under resan. Eller så kan det vara värt att boka ett längre besök.