Hem

Sök bokning

Palkitse, muista, kannusta!

content-page-hero-image

Palkitse, muista, kannusta, kiitä - Ideoita ilahduttamiseen!

Olipa kyse kisakauden päättäjäisistä, parhaan pelaajan palkitsemisesta tai huippusuorituksiin kannustamisesta; ota talteen mahtavat lahjaideat!

Lahjaksi onnellisia unia!

Anna hemmotteleva hotelliyö lahjaksi, se on taatusti tykätty yllätys! Kortteja voit hankkia urheiluseurasi käyttöön (vaatii Y-tunnuksen) kätevästi osoitteesta: S-lahjakortti.fi, lahjakorttien alkaen-hinta on 99 €.

Hotellilahjakortit käyvät maksuvälineinä saatavuuden mukaan kaikissa Suomen Sokos Hotelleissa. Kortti sisältää yhden vuorokauden majoituksen yhden tai kahden hengen standard- tai superior-huoneessa sekä runsaan aamiaisen.

Tutustu lahjakortteihin tarkemmin täältä »

Lahjaksi matka makujen maailmaan

Ravintolalahjakortti on erinomainen lahjaidea, joka ilahduttaa varmasti lahjan saajaa. Palkitse paras pelaaja, anna lahjaksi valmentajalle, muista tärkeää yhteistyökumppania. Tällä kortilla annat ikimuistoisen elämyksen, joka on täynnä herkullisia makuja.

Lahjakortit ovat myynnissä kaikissa S-ryhmän ravintoloissa ja niille voit ladata haluamasi summan 10-150 € väliltä. Lahjan saaja voi itse valita, missä S-ryhmän ravintolassa lahjakortin käyttää.

Tutustu lahjakorttiin ja löydä lähin S-ravintolasi täältä »

Koko joukkue ihanalle joululounaalle

Tunnelmallinen joululounas syntyy rauhallisesta yhdessäolosta ja jouluisen ruokapöydän herkuista. Kiitä joukkuetta, yhteistyökumppania tai seuran aktiivisia toimijoita herkullisen joululounaan äärellä!

S-ravintoloiden joululounaat eri puolella Suomea tarjoavat sekä joulun perinteisiä makuja että moderneja vivahteita. Aterian kruunaa makoisa jälkiruokapöytä sekä asiakasomistajaviini tai lasillinen höyryävän kuumaa glögiä. Tervetuloa nauttimaan joulun tunnelmasta!

Valitse suosikkisi ja varaa pöytä joululounaalle täältä »

Parhaat ideat pikkujouluihin

S-ravintoloissa ympäri Suomen voit viettää juuri sellaisia pikkujouluja kuin itse haluat – oli kyseessä sitten oman joukkueen saunailta pikkujouluruokailuineen tai koko seuran iloiset pikkujoulukarkelot.

Meillä on lähes 500 ravintolaa mistä valita – ja ympäri Suomen. Tarjolla on myös valmiita ohjelmaideoita.

Tutustu ja löydä sopiva tapa juhlia täältä »

Saunan lauteilla tiimihenkeen puhkutaan lisää lämpöä

Saunailta sopii mahtavasti tiimihengen kohotukseen ja rentouttavaan yhdessäoloon läpi harjoitus- ja kisakauden. Samalla kertaa huolletaan kropat kuntoon! Tilaussaunoja sekä upeita sviittejä saunoineen löytyy hotelleistamme ympäri Suomea aina Tallinaan asti. Ja mikä parasta, ei roudaamista sillä tarjoilut hoituvat suoraan kauttamme.

Löydä ja varaa saunailta kätevästi verkosta »