Hem

Sök bokning

Vanliga frågor

Här har vi sammanställt en lista med frågor som vi ofta får. Förhoppningsvis kommer de att hjälpa dig med ditt problem. Om inte, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Var hittar jag ett Sokos Hotel?

Det finns 46 Sokos Hotell runt om i Finland och ett i Tallinn. Se alla våra hotell här »

Logga in

Varför ska jag logga in på sokoshotels.fi? När du loggar in på sokoshotels.fi med ditt S-användarkonto påskyndar du din bokning, eftersom dina personuppgifter är förifyllda! Du kan också se alla dina kommande inkvarteringsbokningar bekvämt i en vy.

  • Om du har problem med ditt S-användarkonto kan du kontakta S-gruppens ägarkundstjänst, tfn +358 10 76 5858 mån-fre kl. 9-16
  • Om du har problem med stamkundsprogrammet S-Card och inloggning för affärsresor kan du kontakta S-Card-kundtjänsten, tfn +358 10 76 82777 mån-fre kl. 9-16

Samtalspris »

Möten och evenemang som kan bokas online

Hur kan jag boka ett mötesrum direkt från sokoshotels.fi? Våra hotell har hundratals olika mötes- och festlokaler samt bastur. Det finns också faciliteter på våra mötes- och festsidor som du kan boka direkt online och få en bekräftelse på din bokning direkt!

Bekanta dig med våra mötes- och festlokaler »

Hur köper eller bokar jag ett rum med presentkort från Sokos Hotels eller S-gruppen?

Har du fått ett presentkort eller planerar du att köpa ett? Du kan köpa kortet på alla Sokos Hotell i Finland och ladda det med önskat belopp mellan 10 och 150 €. Se här för mer information om presentkortet »

Jag vill ta med mig mitt husdjur till hotellet, vad ska jag göra?

Sällskapsdjur är välkomna på Sokos Hotell! När du bokar ditt rum på vår hemsida, vänligen ange antalet husdjur som reser med dig i rumssökningen. Vi kommer att visa dig tillgänglighet i rum där du kan bo med husdjur. Läs mer om att stanna hos oss med ett husdjur här »