Hem

Sök bokning

content-page-hero-image

Sällskapsdjur är välkomna på Sokos Hotellen

Sokos Hotellen tar gärna emot dina fyrbenta familjemedlemmar som gäster, allt från små gnagare till katter och hundar. Vi strävar efter att inkvartera gäster som reser med sällskapsdjur i rymliga rum med en så smidig väg ut som möjligt så att våra gäster enkelt kan rasta sina djur.

Ange att du reser med sällskapsdjur redan när du gör bokningen på vår webbplats

Du kan nu lägga till ditt sällskapsdjur när du gör bokningen på vår webbplats.

Om du har frågor eller om ditt sällskapsdjur reser mer sällan, kan du gärna kontakta hotellet redan före din vistelse. Då kan vi tillsammans planera så vistelsen blir så smidig som möjligt, både för dig och ditt sällskapsdjur.

Sällskapsdjuren vistas på hotellet på sina ägares ansvar.

Ditt sällskapsdjur övernattar på hotellet till priset 15 €/dygn/rum

Om du är S-Card-medlem övernattar ditt sällskapsdjur utan kostnad i ditt sällskap. Förmånen gäller när du övernattar till priser som berättigar till S-Card-förmåner, med undantag av S-Card bonusnätter.

Så här trivs ditt sällskapsdjur bäst på hotellet

  • Sällskapsdjur behöver få lugn och ro och tillräckligt med sömn och vila även under resan.
  • Reservera tillräckligt med tid för resan så att du kan rasta ditt sällskapsdjur.
  • Ta med en egen bädd eller ett täcke till sällskapsdjuret och vid behov en vattenskål. Sällskapsdjuret kan känna sig förvirrat i den nya miljön, och då kan den tryggaste platsen vara den egna korgen, buren eller bädden. Reptiler, gnagare och fåglar bor alltid i eget reseterrarium/egen bur på hotellet.
  • En bekant leksak får också sällskapsdjuret att känna sig mer hemma i den främmande miljön.
  • Utforska hotellmiljön tillsammans med ditt sällskapsdjur.
  • Lämna inte ditt sällskapsdjur ensamt på hotellrummet under lång tid. Behöver du lämna sällskapsdjuret ensamt på rummet, bör du se till att det inte kan smita.
  • Häng skylten "sällskapsdjur på rummet" utanför rumsdörren.

Vi ger din hund ett välkomstpaket

Hundar som gästar Sokos Hotellen får ett välkomstpaket vid ankomsten som innehåller Best Friend-produkter såsom tuggben, tuggpinnar och hundpåsar. I paketet ingår också hotellspecifik information om de närmaste hundparkerna och veterinärtjänsterna.

Välkommen till Sokos Hotellet tillsammans med din bästa vän