Hem

Sök bokning

S-Card för företaget

content-page-hero-image

S-Card för företaget gör det möjligt att kanalisera de S-poäng som du har samlat på dig med ditt S-Card så att företaget kan dra nytta av det.

S-Card är Finlands bästa stamkundsprogram för affärsresenärer. Kände du redan till att S-Card inte enbart är ett stamkundskort för affärsresenärer, utan ett stamkundsprogram som gynnar hela företaget?

Hur skiljer sig S-Card företagsavtal från ett personligt S-Card medlemsskap?

I ett personligt S-Card medlemsskap tjänar kunden in en måltidsförmån värd 12 € för varje inkvarteringsdygn som inkluderar S-Card-förmåner till sitt eget S-Card kort samt S-poäng för inköp som görs på S-Card verksamhetsställen. Dessutom ingår familjeförmån, sällskapsdjursförmån, Sokos Hotels digitala tjänster och värdefulla hotellspecifika förmåner.

I S-Card företagsavtal överförs de S-poäng som intjänats med den enskilda kortinnehavarens S-Card-transaktioner till arrangemangets huvudkort, vilket gör det möjligt för företaget att använda de intjänade S-poängen som betalningsmedel för inkvarterings-, restaurang- och mötestjänster. Innehavarna av de parallella S-Card korten kan själva utnyttja de övriga S-Card förmånerna.

Vilka fördelar erbjuder företagsavalet företaget?

  • Det generarar besparingar. S-poängen har monetärt värde och kan av företaget användas som betalningsmedel för inkvartering, möten och restauranginköp. Se här hur S-poängen ackumuleras »
  • Det tillför affärsresandet transparens och tydlighet. Företagsavtalet gör användningen av stamkundsförmåner mer transparent inom företaget. S-Card företagsavtalet förtydligar reseanvisningarna.
  • Det främjar arbetshälsan. S-Card stamkundsprogrammets förmåner stöder personalens välmående – förmånerna gynnar i synnerhet företagets affärsresenärer!

Hur ingår jag ett S-Card företagsavtal?

Företagsavtalet går ut på att två eller flera S-Card kort länkas. Företaget utser den person som hanterar avtalets huvudkort. Därefter fogas andra S-Card kort som företaget använder som parallellkort till huvudkortet. Varje S-Card kort är alltid personligt, även i S-Card företagsavtal, dvs. kundrelationen inleds alltid med den individuella kunden. S-Card företagsavtalets huvudkort är avgiftsfritt, för parallellkort debiteras en årsavgift på 25 €/12 mån.

Vill du veta mer om S-Card företagsavtal?

Kontakta S-Card kundtjänst! Vi kartlägger gärna era behov och förhandlar ett S-Card företagsavtal som uppfyller dem.

S-Card kundtjänst s-card@sok.fi eller per telefon +358 107682777 vardagar kl. 9–16 (samtalsavgifter).

Läs mer om S-Card stamkundsprogram »