Hem

Sök bokning

Smaklig måltid med S-Card

content-page-hero-image

Med S-Card måltidsförmån kommer du att njuta mer av din affärsresa

Med S-Card måltidsförmån kan du även äta gott på dina affärsresor. När du stannar får du en måltidsförmån som alltid gör din arbetsresa lite bättre.

Vi vill erbjuda vår stamkunder smidigare och bekvämare affärsresor från bokning till hemresa. Att arbeta på full mage är bekvämare än när du är hungrig, så när ditt eget kylskåp inte är inom räckhåll erbjuder vi dig möjligheten att njuta av god och varierad mat hos oss från morgon till kväll. Du kan också njuta av dina affärsresor!

Med S-Card måltidsförmånen äter du gott på dina resor. Förutom den vanliga restaurangmenyn erbjuder många av våra restauranger specialdesignade alternativ för S-Card kunder på vardagar, så det finns mycket att välja mellan. Du får måltidsförmån redan från första vistelsen när du bor på Sokos Hotels i Finland och Estland, Radisson Blu-hotell i Finland och Radisson RED Helsinki till ett pris som berättigar till S-Card förmåner.

Värdet på måltidsförmånen är 12 € / natt (10 € i Estland) och den gäller i 6 månader. Det innebär att du kan använda måltidsförmånen direkt i samband med din övernattning eller utnyttja den senare. Med måltidsförmånen kan du betala för mat och dryck, och du kan använda dem för att betala för flera samtidigt.

I de hotellspecifika S-Card förmånerna får du specialprissatta måltider som du kan få med måltidsförmånen utan extra kostnad. Observera att denna specialprissatta del är en personlig förmån endast för dig som vår stamkund. Du kan använda måltidsförmånen som betalning i hundratals av våra restauranger, samt dra nytta av förmånerna och stanna för att äta längs vägen på ABC-trafikstationernas restauranger runt om i Finland.

När du äter, nämn alltid hur många måltidsförmåner du vill använda åt gången.

Alla S-gruppens restauranger hittar du här

Kom ihåg att S-Card kan inte användas på Hesburger restauranger ock några ensamma restauranger.

Måltidsförmån i ABC-stationernas restauranger
Du kan också betala med måltidsförmånen i ABC-stationernas restauranger (exkl. Hesburgers). Observera att ABC-restaurangerna endast tar emot måltidsförmåner. Du kan inte betala med S-poäng i ABC-restaurangerna eller samla in S-Card-kort.