Sök bokning

Extra förmån i maj!

Nu ger S-Card extrapoäng för köp hos Radisson RED Helsinki

Få fler poäng för ditt besök än vanligt. Nu är det dags att dra nytta av vår kampanj och göra Radisson RED Helsinki till ditt andra hem på din nästa affärsresa till Finland.

Upplev den unika Radisson RED Helsinki!

Radisson RED Helsinki ligger mitt i Helsingfors centrum, intill Kajsaniemiparken. Koppla av i lugn och ro efter en arbetsdag eller njut av din fritid. En säng av högsta kvalitet, en härlig regndusch och bra toalettartiklar garanterar en förstklassig vistelse. Rummen har utsikt över Botaniska trädgården, Tölöviken och ända till Borgbacken. RED Kök & Bar erbjuder delikatesser för både små och stora hungriga. Utforska Radisson RED Helsinki och boka ditt rum här»

Med ett S-Card tjänar du normalt S-poäng till ett värde av 2–8 % på dina inköp, och nu, under Radisson RED Helsinki extrapoäng kampanj, tjänar du ytterligare 5 % på dina inkvarterings-, mötes- och restauranginköp. Om ditt kampanjköp är 100 € och du har samlat mindre än 1700 € i S-Card-köp under den pågående medlemsperioden, dvs. din normala intjäning av S-poäng är 2 %, dvs. 2 S-poäng. Dessutom får du, oberoende av hur mycket du har samlat på dig köpet, 5 % extrapoäng under kampanjen, dvs. 5 extrapoäng för köpet på 100 €. Du får alltså totalt 7 S-poäng.

Förmånen gäller rumsbokningar där utcheckning sker under kampanjperioden 1.-31.5.2024. Kampanjförmånen gäller även mötes- och restauranginköp, även om du inte bor på hotellet. För att få förmånen måste du ha ett giltigt S-Card-medlemskap under din vistelse, det vill säga meddela receptionen om ditt medlemskap vid incheckningen.

Både S-poäng och extrapoäng betalas för inköp som görs under kampanjen 3.6.2024, vilket innebär att poängen kommer att vara tillgängliga för dig lagom till början av sommarsemesterperioden. Alla poäng är giltiga i 12 månader från betalningsdatum. Både en S-poäng och en extrapoäng är värda 1 euro och du kan använda dem för att betala för inkvartering, restaurang och mötestjänster på våra hundratals verksamhetsställen.

Regler för uppflyttning

Kampanjen gäller på följande hotell och anslutna restauranger:

  • Radisson RED Helsinki

Var tjänar jag poäng?

Extrapoäng betalas för rumsbokningar för vilka utcheckning och betalning sker under kampanjperioden 1.- 31.5.2024 samt för konferens- och restaurangköp under kampanjperioden. Det kräver ingen separat registrering för kampanjen, men vi beviljar extra poäng till alla våra kunder som gör kampanjköp och vars S-Card-medlemskap är i kraft vid köptidpunkten. För intjänande, beviljande, giltighet och användning av extrapoäng tillämpas S-Card-programmets allmänna regler för S-poäng.

Betalning och giltighet av poäng

Extrapoäng kommer att sättas in på ditt konto som vanliga S-poäng den 3:e dagen i varje månad från föregående månads händelser. Extrapoängen är giltiga på samma sätt som vanliga S-poäng, det vill säga i 12 månader från det datum de tilldelas. Extrapoäng används som betalning på samma sätt som vanliga S-poäng och vid betalning av 1 extrapoäng = 1 €.

Om du ännu inte är S-Card-kund, anslut dig nu»