Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Standard Single

Trägolv

Sök lediga rum

Rummen finns i olika delar av hotellet från olika tidsperioder och med olika stilar. I det ljusa rummet i flygeln Kuopio Dansfestival kan du känna av stämningen vid Kuopios kända sommarevenemang. I Jugend-delen andas rummet en mer dekorativ inredningsstil med en modern twist i lugnande gröna och uppiggande anilinröda färger. I huvudbyggnaden är inredningen tidlöst elegant och harmonisk. Till basutrustningen hör en bred säng, justerbar luftkonditionering, dusch, platt-tv, Chromecast, minibar, säkerhetsbox, hårtork, vattenkokare med te-/kaffesortiment samt strykjärn och strykbräda.

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

De inbjudande dubbelrummen finns i olika delar av hotellet och rummens inredningar återspeglar därför karaktärer och stilar från olika tidsperioder. Rummen i flygeln vid Maaherrankatu står för en varmt urban och industriell stil. Vid planeringen har särskild uppmärksamhet fästs vid arbetsergonomi. Till rumsinredningen hör bland annat justerbart skrivbord. I Jugend-delen andas rummet en mer dekorativ inredningsstil med en modern twist i lugnande gröna och uppiggande anilinröda färger. I huvudbyggnaden är inredningen tidlöst elegant och harmonisk. I alla rum finns separata sängar som garanterar en god nattsömn. Till basutrustningen hör justerbar luftkonditionering, dusch, platt-tv, Chromecast, minibar, säkerhetsbox, hårtork, vattenkokare med te-/kaffesortiment samt strykjärn och strykbräda.

Superior King

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Stilfullt och ostört rum med harmoniskt ljus inredning. Blicken fångas av Kuopiofotografen Petri Laitinens fototavla av Kuopio Dansfestival. Det rymliga skrivbordet erbjuder goda arbetsmöjligheter. Badrockar och -tofflor samt möjligheten att koka kaffe och te gör vistelsen ännu bekvämare, liksom den breda dubbelsängen där det är härligt att lägga sig till ro och somna. Till basutrustningen hör justerbar luftkonditionering, dusch, platt-tv, Chromecast, minibar, säkerhetsbox, hårtork samt strykjärn och strykbräda.

Standard King, möjlighet till extrasäng

Sök lediga rum

Trivsamt dubbelrum i flygeln Kuopio Dansfestival eller Jugend-delen. Det högklassiga och eleganta rummet andas harmoni och ljus färgskala eller mer dekorativ och mörkare färgskala. I alla rum finns en bred dubbelsäng som garanterar en god nattsömn. Till basutrustningen hör justerbar luftkonditionering, dusch, platt-tv, Chromecast, minibar, säkerhetsbox, hårtork, vattenkokare med te-/kaffesortiment samt strykjärn och strykbräda.

Suite

Trägolv, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Den rustika och jordnära inredningen i den fantastiska sviten på 65 kvadratmeter skapar en genuin känsla av lugn och ro för alla sinnen. Glasväggarna i badrummet kan skyddas mot insyn med en knapptryckning. Efter bastun känns det lyxigt att svepa in sig i en mjuk badrock och lägga sig på den generösa sängen eller slå sig ner i en fåtölj för att njuta av en kopp kaffe eller te som man kokar själv på rummet. Det finns en platt-tv i både vardags- och sovrummet. Soffan i vardagsrummet blir vid behov en skön extrasäng för två vuxna. Till basutrustningen hör justerbar luftkonditionering, Chromecast, minibar, säkerhetsbox, hårtork samt strykjärn och strykbräda.

Barnfamiljer älskar hotellets rymliga loftrum som finns i flygeln vid Maaherrankatu. Loftrummen är inredda i metalliska och varma material som skapar en kontrast som är en stark upplevelse för hotellgästerna. På loftet som är 160 cm högt sover fyra vuxna eller en större barnfamilj bekvämt och det finns även rum över för lek. I vardagsrummet nedanför finns en bekväm soffgrupp, där du insvept i en mjuk badrock kan smutta på kaffe eller te som du kokar själv på rummet. Platt-tv och Chromecast finns både i vardagsrummet och på loftet. Till basutrustningen hör justerbar luftkonditionering, dusch, minibar, säkerhetsbox, hårtork samt strykjärn och strykbräda.

Standard King

Sök lediga rum

Rummen i hotellflygeln vid Maaherrankatu står för en varmt urban och industriell stil. Vid planeringen har särskild uppmärksamhet fästs vid arbetsergonomi. Till rumsinredningen hör bland annat justerbart skrivbord. Den generösa dubbelsängen garanterar en god nattsömn. Den generösa dubbelsängen garanterar en god nattsömn. Till basutrustningen hör egen luftkonditionering, dusch, platt-tv, Chromecast, minibar, säkerhetsbox, hårtork, vattenkokare med te-/kaffesortiment samt strykjärn och strykbräda.

Superior Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv, Bastu

Sök lediga rum

I Superior Twin-rummen kan du ta avkopplande bad i egen bastu. Rummen i huvudbyggnaden har en harmoniskt tidlös inredning. I vår huvudbyggnad finns det unika temarummet Kuopio RockCock. I Jugend-delen följer inredningen en mer dekorativ stil med en modern twist. I alla Superior Twin-rum finns badrock och -tofflor, möjlighet att koka kaffe och te samt separata sköna sängar. Till basutrustningen hör justerbar luftkonditionering, dusch, platt-tv, Chromecast, minibar, säkerhetsbox, hårtork samt strykjärn och strykbräda. I temarummet Kuopio Rock finns även bluetooth-högtalare.

Junior Suite

Trägolv, Badkar, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Juniorsviter finns i två olika byggnader. Rummen med bastu i huvudbyggnaden har en enkel och stilfull inredning. Rummen i Jugend-delen har en dekorativ mörk stil. Platt-tv och Chromecast finns i både vardags- och sovrummet. Soffan i vardagsrummet blir vid behov en extrasäng för två vuxna. Den ena unika juniorsviten i Jugend-byggnaden har designats av Kuopio Dansfestivals tidigare konstnärlige ledare Jorma Uotinen. För att citera konstnären själv: Inte illa! Till rummens basutrustning hör justerbar luftkonditionering, dusch, badkar, minibar, möjlighet att koka kaffe och te, säkerhetsbox, hårtork samt strykjärn och strykbräda.

Superior King, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Rummen finns i olika delar av hotellet och rummens inredningar återspeglar därför karaktärer och stilar från olika tidsperioder. I Jugend-delen andas rummet en mer dekorativ inredningsstil med en modern twist. Den tidlöst ljusa och harmoniska inredningen i flygeln Kuopio Dansfestival behagar ögat och lugnar sinnet. I huvudbyggnaden är inredningen tidlöst elegant och harmonisk. Badrockar och -tofflor samt möjligheten att koka kaffe och te gör vistelsen ännu bekvämare, liksom den breda dubbelsängen där det är härligt att lägga sig till ro och somna. Till basutrustningen hör justerbar luftkonditionering, dusch, platt-tv, Chromecast, minibar, säkerhetsbox, hårtork samt strykjärn och strykbräda.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Trivsamt dubbelrum i hotellets huvudbyggnad i våningarna ovanför receptionen. Tidlöst stilfull, harmonisk och tilltalande elegant inredning behagar ögat och lugnar sinnet. I rummet finns separata sängar som garanterar en god nattsömn. Vid behov finns det även gott om plats för en extrasäng, och vid bordet finns det tillräckligt med plats att arbeta. Till basutrustningen hör justerbar luftkonditionering, dusch, platt-tv, Chromecast, minibar, säkerhetsbox, hårtork, vattenkokare med te-/kaffesortiment samt strykjärn och strykbräda.

SuperiorX King

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

De rymliga rummen finns i hotellets Jugend-del som andas dekorativ inredningsstil med en modern twist samt i den ljusa och harmoniskt tidlösa flygeln Kuopio Dansfestival. Vissa rum har ett burspråk med utsikt över en park. I en del av rummen finns förutom dusch även ett badkar som ger också långväga resenärer avkoppling. Efter duschen eller badet känns det lyxigt att svepa in sig i en mjuk badrock och lägga sig på sängen eller slå sig ner i en fåtölj för att njuta av en kopp kaffe eller te som man kokar själv på rummet. Till basutrustningen hör justerbar luftkonditionering, dusch, platt-tv, Chromecast, minibar, säkerhetsbox, hårtork samt strykjärn och strykbräda.

Ei kuvaa