Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-kod på vår webbplats. Kampanjpriset kräver inte inloggning.

Standard Single

Trägolv

Sök lediga rum

Rummen finns i olika delar av hotellet där inredningen och materialet i rummen återspeglar olika tidsperioder, karaktärer och stilar. I flygeln Kuopio Dansfestival fångas blicken i det ljusa rummet av en stor fototavla med motiv från Kuopios kända sommarevenemang. I Jugend-delen andas rummet en mer dekorativ inredningsstil med en modern twist i lugnande gröna och uppiggande anilinröda färger. I huvudbyggnaden är inredningen tidlöst stilig och harmonisk. Till basutrustningen hör justerbar luftkonditionering, dusch, platt-tv, Chromecast, minibar, säkerhetsbox, hårtork, vattenkokare med te-/kaffesortiment samt strykjärn och strykbräde.

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

De inbjudande dubbelrummen finns i olika delar av hotellet och rummens inredningar återspeglar därför karaktärer och stilar från olika tidsperioder. Färgskalan i rummen i den hotellflygel som blev klar år 2008 är inspirerad av naturen i Norra Savolax: skogsgrönt, Kallavesiblått och rönnbärsrött. I Jugend-delen andas rummet en mer dekorativ inredningsstil med en modern twist i lugnande gröna och uppiggande anilinröda färger. I huvudbyggnaden är inredningen tidlöst stilig och harmonisk. I alla rum finns separata sängar som garanterar en god nattsömn.
Till basutrustningen hör justerbar luftkonditionering, dusch, platt-tv, Chromecast, minibar, säkerhetsbox, hårtork, vattenkokare med te-/kaffesortiment samt strykjärn och strykbräde.

Superior King

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Stiligt och ostört rum med harmoniskt ljus inredning. Blicken fångas av Kuopiofotografen Petri Laitinens fototavla av Kuopio Dansfestival. Det rymliga skrivbordet erbjuder goda arbetsmöjligheter. Badrockar och -tofflor samt möjligheten att koka kaffe och te gör vistelsen ännu bekvämare, liksom den breda dubbelsängen där det är härligt att lägga sig till ro och somna. Till basutrustningen hör justerbar luftkonditionering, dusch, platt-tv, minibar, säkerhetsbox, hårtork samt strykjärn och strykbräde.

Standard King, möjlighet till extrasäng

Sök lediga rum

Trivsamt dubbelrum i flygeln Kuopio Dansfestival eller Jugend-delen. Det högklassiga och eleganta rummet andas harmoni och ljus färgskala eller mer dekorativ och mörkare färgskala. I alla rum finns en bred dubbelsäng som garanterar en god nattsömn. Till basutrustningen hör justerbar luftkonditionering, dusch, platt-tv, Chromecast, minibar, säkerhetsbox, hårtork, vattenkokare med te-/kaffesortiment samt strykjärn och strykbräde.

Suite

Trägolv, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Övernattning i sviten erbjuder en upplevelse i lyxklass med en touch av finländsk design. Svitens rymliga badrum med bastu finns mitt i lägenheten mellan vardagsrummet och sovrummet. Glasväggarna i badrummet kan skyddas mot insyn med en knapptryckning. Efter bastun känns det lyxigt att svepa in sig i en mjuk badrock och lägga sig på den generösa sängen eller slå sig ner i en fåtölj för att njuta av en kopp kaffe eller te som man kokar själv på rummet. Det finns en platt-tv i både vardags- och sovrummet. Soffan i vardagsrummet blir vid behov en skön extrasäng för två vuxna. Till basutrustningen hör justerbar luftkonditionering, chromecast, minibar, säkerhetsbox, hårtork samt strykjärn och strykbräde.

Barnfamiljer älskar hotellets rymliga loftrum i hotellflygeln från 2008. Rummens inredning återspeglar den färggranna naturen i Norra Savolax: skogsgrönt och rönnbärsrött. På loftet som är 160 cm högt sover fyra vuxna eller en större barnfamilj bekvämt och det finns även rum över för lek. I vardagsrummet nedanför finns en bekväm soffgrupp, där du insvept i en mjuk badrock kan smutta på kaffe eller te som du kokar själv på rummet. Platt-tv finns både i vardagsrummet och på loftet, Chromecast.
Till basutrustningen hör justerbar luftkonditionering, dusch, minibar, säkerhetsbox, hårtork samt strykjärn och strykbräde.

Standard King

Sök lediga rum

Färgskalan i rummen i den hotellflygel som blev klar år 2008 är inspirerad av naturen i Norra Savolax: fondväggen och badrummet återspeglar områdets natur i färgerna skogsgrönt, Kallavesiblått och rönnbärsrött. Den generösa dubbelsängen garanterar en god nattsömn.
Till basutrustningen hör egen luftkonditionering, dusch, platt-tv, Chromecast, minibar, säkerhetsbox, hårtork, vattenkokare med te-/kaffesortiment samt strykjärn och strykbräde.

Superior Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv, Bastu

Sök lediga rum

I bastun som hör till rummet är det härligt att slappna av i lugn och ro. Efter bastun känns det lyxigt att svepa in sig i en mjuk badrock och lägga sig på sängen eller slå sig ner i en fåtölj för att njuta av en kopp kaffe eller te som man kokar själv på rummet. Rummen i huvudbyggnaden har en harmoniskt tidlös inredning. I Jugend-delen följer inredningen en mer dekorativ stil med en modern twist. Den rymliga bastun och det stora badrummet fascinerar med sin elegans. Om du bokar rum i Superior kan du få känna på äkta rockstämning i det unika temarummet Kuopio RockCock.

Junior Suite

Trägolv, Badkar, Dubbelsäng

Sök lediga rum

De mycket rymliga juniorsviterna med vardagsrum och sovrum finns i huvudbyggnaden i våningarna ovanför receptionen samt i hotellets Jugend-del. De är inredda i en enkelt stilfull eller dekorativ mörk stil. Det finns en platt-tv med Chromecast i både vardags- och sovrummet. Soffan i vardagsrummet blir vid behov en skön extrasäng för två vuxna. Den unika juniorsviten i Jugend-byggnaden har designats av Kuopio Dansfestivals karismatiske konstnärlige ledare Jorma Uotinen. Till rummens basutrustning hör justerbar luftkonditionering, dusch, minibar, säkerhetsbox, hårtork samt strykjärn och strykbräde.

Superior King, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Rummen finns i olika delar av hotellet och rummens inredningar återspeglar därför karaktärer och stilar från olika tidsperioder.
Färgskalan i den hotellflygel som blev klar år 2008 är inspirerad av naturen i Norra Savolax: skogsgrönt, Kallavesiblått och rönnbärsrött. I Jugend-delen andas rummet en mer dekorativ inredningsstil med en modern twist. Den tidlöst ljusa och harmoniska inredningen i flygeln Kuopio Dansfestival behagar ögat och lugnar sinnet. Badrockar och -tofflor samt möjligheten att koka kaffe och te gör vistelsen ännu bekvämare, liksom den breda dubbelsängen där det är härligt att lägga sig till ro och somna.
Till basutrustningen hör justerbar luftkonditionering, dusch, platt-tv, Chromecast, minibar, säkerhetsbox, hårtork samt strykjärn och strykbräde.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Trivsamt dubbelrum i hotellets huvudbyggnad i våningarna ovanför receptionen. Tidlöst stilig, harmonisk och tilltalande elegant inredning behagar ögat och lugnar sinnet. I rummet finns separata sängar som garanterar en god nattsömn. Vid behov finns det även gott om plats för en extrasäng och utrymme att arbeta vid bordet.
Till basutrustningen hör justerbar luftkonditionering, dusch, platt-tv, Chromecast, minibar, säkerhetsbox, hårtork, vattenkokare med te-/kaffesortiment samt strykjärn och strykbräde.

SuperiorX King

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

De rymliga rummen finns i hotellets Jugend-del som andas dekorativ inredningsstil med en modern twist samt i den ljusa och harmoniskt tidlösa flygeln Kuopio Dansfestival. I en del av rummen finns ett burspråk mot parken samt förutom dusch även ett badkar som ger även långväga resenärer avkoppling. Efter duschen eller badet känns det lyxigt att svepa in sig i en mjuk badrock och lägga sig på sängen eller slå sig ner i en fåtölj för att njuta av en kopp kaffe eller te som man kokar själv på rummet. Till basutrustningen hör justerbar luftkonditionering, dusch, platt-tv, Chromecast, minibar, säkerhetsbox, hårtork samt strykjärn och strykbräda.