Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Single

Trägolv

Sök lediga rum

Ett trevligt enkelrum med enkel, stilfull inredning. Alla rum har dusch och platt-TV.

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Ett hemtrevligt dubbelrum med enkel, stilfull inredning. Alla rum har separata sängar, dusch och platt-TV.

Superior King

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Ett hemtrevligt Superiorrum som är inrett med element från den finländska naturen och i en lätt, ljus stil. Alla rum har badrockar och -tofflor, luftkonditionering, platt-TV, dusch, möjlighet att koka kaffe och te samt en bred dubbelsäng.

Standard King, möjlighet till extrasäng

Sök lediga rum

Ett trivsamt dubbelrum med lätt, ljus inredning. Alla rum har platt-TV, egen luftkonditionering, dusch, en bred dubbelsäng och möjlighet till extrasäng.

Suite

Trägolv, Badkar, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

I denna rymliga och modernt inredda Kallavesj-sviten trivs du även under en längre vistelse. Sviten har egen bastu och badkar som får även de mest stressade resenärerna att koppla av. Efter bastubadet kan du klä dig i badrock och -tofflor som ingår i rumsutrustningen och koka dig en kopp specialkaffe med Cupsolo-kokaren på rummet. Rummet har en bred dubbelsäng, luftkonditionering, möjlighet att koka kaffe och te, två platt-TV:ar och möjlighet till extrasäng.

SuperiorX King

Sök lediga rum

Rymliga rum, har loft (160 cm högt). Rummen har gott om utrymme även för större sällskap..
Rummen har badrockar och -tofflor, en bred dubbelsäng, platt-TV, dusch, möjlighet till extrasäng samt möjlighet att koka kaffe och te.

Standard King

Sök lediga rum

Ett hemtrevligt rum som är inrett med element från den finländska naturen. Alla rum har luftkonditionering, platt-TV, dusch samt en bred dubbelsäng.

Superior Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv, Bastu

Sök lediga rum

Superiorrum av olika storlekar finns i hotellets traditionella del. Rummen har badrockar och -tofflor, platt-TV, dusch eller badkar, möjlighet att koka kaffe och te samt möjlighet till extrasäng.

Junior Suite

Trägolv, Badkar, Dubbelsäng

Sök lediga rum

En härligt rymlig, enkelt men stilfullt inredd juniorsvit som bjuder in just dig på en trevlig semesterresa eller en lite lyxigare arbetsresa. Koka dig en kopp specialkaffe med Cupsolo-kokaren på rummet. Sviten har egen bastu och badkar som får även de mest stressade resenärerna att koppla av. Efter bastubadet kan du klä dig i badrock och -tofflor som ingår i rumsutrustningen och till exempel njuta av godsakerna i minibaren. Rummet har egen luftkonditionering, två platt-TV:ar, möjlighet att koka kaffe och te, dubbelsäng och möjlighet till extrasäng.

Superior King, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Ett hemtrevligt Superiorrum som är inrett med element från den finländska naturen. Alla rum har badrockar och -tofflor, luftkonditionering, platt-TV, dusch, möjlighet att koka kaffe och te, en bred dubbelsäng och möjlighet till extrasäng.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Ett trivsamt dubbelrum med enkel, stilfull inredning. Alla rum har platt-TV, dusch, separata sängar och möjlighet till extrasäng.

SuperiorX King

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Rymliga rum, varav vissa har badkar. Rummen har gott om utrymme även för större sällskap. Rummen har badrockar och -tofflor, en bred dubbelsäng, platt-TV, dusch, möjlighet till extrasäng samt möjlighet att koka kaffe och te.