Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Break Sokos Hotel Koli

Hotellen på karta

Break Sokos Hotel Koli

Vårt hotell är tills vidare stängt. På grund av rådande omständigheter och den kraftiga nedgånen i efterfrågan behöver vi justera vår verksamhet. Situationen i Sokos Hotellen förändras kontinuerligt. Aktuell information finns här »
 

När du längtar efter omväxling i vardagen, en energikick eller tid för dig själv eller familjen, ska du ställa in siktet på Koli. Break Sokos Hotel Koli ligger naturskönt i en nationalpark, alldeles nära Kolis toppar. Utsikten från hotellet över sjön Pielisjärvi känns oändlig och himlen kan man nästan ta i. Du känner dig avslappnad redan av att beundra utsikten.

Kolis krävande backar i Ukko-Koli öppnar sig för dig genast intill hotellet. Var annanstans kan du dra på dig slalompjäxorna redan i sängen och hoppa ut direkt i backen? Eller var kan du ta på dig vandringskängorna och starta en mångsidig vandring direkt från hotellets gård. På kvällen är det underbart att ta ett varmt bubblande bad i Koli Relax Spa och njuta av vyerna till exempel i en badtunna utomhus.

Behöver er arbetsgrupp inspiration, ostörd frid, ett lyft för gruppandan eller kanske ny energi för beslutsfattandet eller i det vardagliga slitet? Kolis mångsidiga och moderna mötesrum med ett heltäckande programutbud väntar på er. Inget är omöjligt i Koli!

Hör du redan hur Koli kallar? Välkommen att uppleva en bit av det vackraste Finland, vi väntar på er.

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Koli är ett mångsidigt turistcentrum som har öppet året om och ligger 75 kilometer norr om staden Joensuu. Koli nationalpark är hemvist för storslagna skogklädda höjder och är ett av Finlands mest kända nationallandskap. Ett vidsträckt nätverk av stigar och spår samt mångsidiga tjänster gör Koli till ett idealiskt mål, både för dagsutflykter och för längre vandringar.