Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Logga in och boka
Du får tillgång till ägarkundens förmåner genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Hotell Lieksa – 2 hotell

Hotellen på karta

Break Sokos Hotel Koli Kylä

Fart och fläkt, Kolis byanda, vandringsledernas landskap. Välkommen till byhotellet i Koli – nationalparkens port och byns medelpunkt! Vårt hemtrevliga hotell är en varmhjärtad bas för aktiva motionärer och glada äventyrare.

Koli nationalpark är ett av Finlands populäraste resmål. Det är inget under, eftersom området bjuder på mångsidig natur, sjön Pielisjärvis vågor, rikligt med aktiviteter och fantastiska nationallandskap kring Kolis bergstoppar. Det här kan du inte uppleva någon annanstans!

Från gården till parken

Nationalparkens vandringsleder börjar genast på vårt hotells gård. Pielisjärvis stränder och Kolis bergstoppar ligger på nära avstånd. Vandringsleder, stigar, sjön, vakar, skogklädda höjder – i Koli råder det ingen brist på aktiviteter ute i naturen! Du kan hyra utflyktsredskap på hotellet och slalomutrustning vid Ukko-Kolis skidbackar. Välj aktivitet efter humör!

Vandringsledernas atmosfär fortsätter i byhotellet på ett inspirerande sätt med hjälp av naturenliga material och jordnära färgnyanser. På rumsvåningarna får du uppleva nationalparkens fyra årstider från vårens dimhöljda granskogar till Kolis snötäckta toppar.
Restaurang Tervaskanto och café Puronmutka serverar rejäl utflyktsmat. Våra små gästers lekar fortsätter i aulans lekrum, på klätterväggen och rummens ribbstolar. Vindsvåningens trivsamma bastuavdelning är kronan på semesterupplevelsen. 

Välkommen till byn Kolis levnadsglada medelpunkt – platsen där nationalparken börjar!

Break Sokos Hotel Koli Kylä öppnar dörren sommaren 2023.

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Koli är ett mångsidigt turistcentrum som har öppet året om och ligger 75 kilometer norr om staden Joensuu. Koli nationalpark är hemvist för storslagna skogklädda höjder och är ett av Finlands mest kända nationallandskap. Ett vidsträckt nätverk av stigar och spår samt mångsidiga tjänster gör Koli till ett idealiskt mål, både för dagsutflykter och för längre vandringar.