Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

I det här trevliga och rymliga enkelrummet sover du lugnt och trivs du säkert lite längre. I rummet finns en 140 cm bred säng. Varje rum har ett eget nedkylningssystem. Den omfattande utrustningen på rummen innefattar tv, värdeskåp, kylskåp, vattenkokare och kostnadsfri Wi-Fi.

Tvåbäddsrum med möjlighet till extrasäng

Sök lediga rum

I det här trevliga och rymliga rummet sover ni lugnt och trivs ni säkert lite längre. I rummet finns två separata sängar och en bäddsoffa (70 x 200 cm) för ett barn eller en vuxen. Varje rum har ett eget nedkylningssystem. Den omfattande utrustningen på rummen innefattar tv, värdeskåp, kylskåp, vattenkokare och kostnadsfri Wi-Fi.

Tvåbäddsrum med möjlighet till två extrasängar

Sök lediga rum

I det här trevliga och rymliga rummet sover ni lugnt och trivs ni längre. I rummet finns två separata sängar och en bäddsoffa (70 x 200 cm) för ett barn eller en vuxen samt en extrasäng (90 x 180 cm) för ett barn. Varje rum har ett eget nedkylningssystem. Den omfattande utrustningen på rummen innefattar tv, värdeskåp, kylskåp, vattenkokare och kostnadsfri Wi-Fi.

Enkelrum med möjlighet till extrasäng

Sök lediga rum

I det här trevliga och rymliga enkelrummet sover du lugnt och trivs du säkert lite längre. I rummet finns en 140 cm bred säng och en bäddsoffa (70 x 200 cm) för ett barn eller en vuxen. Varje rum har ett eget nedkylningssystem. Den omfattande utrustningen på rummen innefattar tv, värdeskåp, kylskåp, vattenkokare och kostnadsfri Wi-Fi.